Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki számít arra, hogy lesz...

Ki számít arra, hogy lesz nyugdíja 30-40 év múlva? Ki miként készül az öregkorára? Mennyit raktok félre magánnyugdíjnak?

Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 15:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Eddig nem számítottam rá, hogy valaha is kapok attól függetlenül, hogy mindig tisztességesen be voltam jelentve az elmúlt 22 évben és magas fizetés után adóztam.

Külföldön dolgozom, itt van magánnyugdíjpénztár, amikor jött a pacák a céghez bemutatkozni, hogy ő intézi a nyugdíjjal kapcsolatos dolgokat, akkor éreztem először, hogy LEHET, hogy mégis kapok majd valamit? Eddig konkrétan a nagy nullára számítottam, illetve már az is nagy szó lesz, ha nem kilövési engedélyt adnak majd ránk.

Úgyhogy most úgy érzem, pislákol némi remény, hogy fogok kapni valamit. A szerződés szerint 60 évesen választhatok, hogy járadékként kérem vagy felveszem egy összegben...

2014. júl. 24. 23:43
 12/12 anonim ***** válasza:
2014. júl. 25. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!