Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek meg lehet valaha...

Szerintetek meg lehet valaha bocsátani a németeknek?

Figyelt kérdés
Jó, tudom, ezek már azok, meg a maiak nagyon lazák, Németo. szoros kapcsolatot tart fenn Izraellel stb., de mégis. Most itt arra nem akarok kitérni, h mi volt a magyar közigazgatás szerepe a Holokausztban. Ehelyütt kifejezetten a németekről van szó. Hogy tehettek ilyet, hideg fejjel elgondolt tervek alapján? Véleményetek?

2014. júl. 24. 09:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
81%
Szerintetek valaha meg lehet bocsátani az oroszoknak? Ők még csak bocsánatot sem kértek soha senkitől, hogy a világ leggyilkosabb, legtöbb áldozatát követelő ideológiája alatt hény millió embert küldtek haláltáborba és végeztek ki, bennünket pedig tönkretettek mégjobban.
2014. júl. 24. 09:32
 2/25 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom, de én úgy vagyok vele, hogy a Holokauszt csak egy volt a történelem során tapasztalt sok népirtásnak, szörnyűségnek.

Feltehetnénk azt a kérdést is, hogy megbocsájthatnánk e az Oroszoknak a sok gulágért?

A katolikusoknak az inkvizícióért?

A Boszorkányüldözésért?

"A rómaiaknak a keresztényüldözésért?"

Az amerikaiaknak az őslakosok sanyargatásáért?

Nem is beszélve az Ázsiában vagy Afrikában történt szörnyűségekről.

A Holokauszt szörnyű volt, emlékezni kell rá igen de azért hogy még azután is haragudjunk egy nemzetre miután a bűnösök rég a Föld alatt vannak (jó eséllyel a gyerekeik is, vagy legalábbis nyugdíjasok).

28/F

2014. júl. 24. 09:34
 3/25 anonim ***** válasza:
73%
Viszont a kommunista háborús bűnösök még csak el sem lettek számoltatva, pedig sokkal több ember haláláért felelősek, mint a németek voltak. Látom ez a kérdezőt nem bántja, csak az, hogy az akkori németek leszármazottjaira is gyűlölködjön.
2014. júl. 24. 09:41
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
A németeknek? Vazze, én még a tatároknak sem bocsátottam meg!
2014. júl. 24. 09:53
 5/25 A kérdező kommentje:

De, bánt. Csakhogy a kommunista ideológia (jelesül pl. a Kommunista Kiáltvány) nem azzal céllal íródott, h. irtsanak ki hatalmas embertömegeket, míg a Mein Kampftól szinte egyenes út vezetett Auschwitzig.

Szörnyű, amit a szovjetek tettek (Gulágok, Katyn-i mészárlás, tömeges igazságtalan eljárás, stb.)

Csak azt akartam mondani, h ennyire szisztematikusan, pontosan végrehajtva más népek nem csinálták. Plusz a harmadik Birodalomban külön állami szervek voltak a zsidók kiirtására.

2014. júl. 24. 10:00
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Attól még a bűnösök már rég nem élnek.
2014. júl. 24. 10:30
 7/25 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom, ezért olyan nehéz az egész.
2014. júl. 24. 10:52
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a kérdést. A mostani németeknek kéne megbocsájtanunk azért, amit a nagyapjuk tett? Te felelős vagy az nagyapád tetteiért, vagy legalábbis annak érzed magad? Ezek az emberek még meg sem születtek akkor...

Gondolom a törökökre is neheztelsz az itt töltött évszázadért. Az olaszokra meg a római birodalom kori megszállásért.

2014. júl. 24. 11:11
 9/25 anonim ***** válasza:
55%
A magyar néppel semmi rosszat nem tettetek a németek, ennyi. Mit is kéne megbocsátanod ? Elvittek a táborokba, vagy mi ?
2014. júl. 24. 11:26
 10/25 anonim válasza:
70%

Először is, a holokauszt a mai napig nincs bebizonyítva, semmilyen dokumentum nem támasztja alá, egyetlen vallomás sem (amely nem kifacsart vallomás), a lámpaernyő és szappan népmsék kitalációk, amelyet a zsidóság talált ki, ez már be van bizonyítva, és nem újabb történelmi könyvekben ilyesmikről nem is lehet olvasni. Ha mégis volt elgázosítás, a 6 milliót meg se közelítheti, mivel elméletileg sem lenne lehetséges annyi embert ilyen rövid idő alatt kiírtani.

Privát vélemény, hogy a zsidók 90%-a a holokausztnak ma már örül, mivel rengeteg pénzszerzési lehetőséget ad számukra, és ma egyfajta biztonságot is ad, mivel őket ma senki sem bánthatja, mivel ők már eleget szenvedtek.

2014. júl. 24. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!