Mi a véleményetek erről a cikkről? (kuruc. Info)
Figyelt kérdés
Olvasom a portált, nem kell bemutatni itt, hogy mennyi szélsőséges elmebeteg kommentelőjük és cikkük van, de emellett van olyan is amivel egyetértek. Az alábbi is ilyen, elég cinikus hangnemben megírt kínos kérdés.
2014. júl. 23. 19:25
1/14 A kérdező kommentje:
Jah igen, kimaradt. Kérlek titeket, aki nem olvasta végig az ne írjon választ, mert kiragadott részeket kritikával illetni nem éppen ésszerű. Köszönöm.
2014. júl. 23. 19:26
2/14 anonim válasza:
hát annyi,hogy kíváncsi leszek én is,hogy meghurcolják-e őket is:)
3/14 anonim válasza:
"hát annyi,hogy kíváncsi leszek én is,hogy meghurcolják-e őket is:)"
Hogyan hurcolnák meg őket?
Pontosan milyen törvénybe ütközik egy Holokauszt emlékmű mellettz szelfizés?
Vagy lesz erre is törvény?:D
4/14 anonim válasza:
Ostobaság azon pörögni, hogy valaki mosolyog egy képen. Ezt észak-koreában szokás így nézni, hogy a nagy vezér halála napján valaki nem sírt és mehetett munkaszolgálatra.
5/14 anonim válasza:
2. nem rájuk írtam,hanem az indexre,meg a velvetre.
6/14 anonim válasza:
én is hülyeségnek tarom,h egyesek (elég sokan) ezen pörögnek 2014-ben.Nem is hivatalos kép,hivatalos személyről,kit érdekel?
7/14 anonim válasza:
A szelfi világát nem ismerők mindenfélét összeírhatnak. A szelfi a kis kopasz ku.kik es pelyhező nunuskák szórakozása ami arról szól, hogy jé itt voltam es kiposztolom. Komolytalan dolog ezért ezeknek a gyerekeknek neki menni. Abban a korban a kölyköket a világ nyomora nagyon nem érdekli. Sőt még élvezik is, hogy lehet polgárt pukkasztani.
8/14 anonim válasza:
Ostobák vagytok, nem a szelfire gondolt, hanem arra, h az Index egy milliót írt, nem a hivatalost...
9/14 anonim válasza:
Nem túl szerencsés egy olyan helyen mosolygós szelfit készíteni ahol ártatlan emberek haltak meg.
10/14 anonim válasza:
De ha ezt jobban el kéne magyarázni a szélsőjobboldaliakkal, akkor azt mondanám, hogy képzeljék el egy Trianoni emlékműnél is ezt az esetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!