Ezt komolyan gondolja a Jobbik?
Tulajdonképpen mi a célod ezzel a kérdéssel? Vitát provokálni? Persze hogy nem alkalmas a nemzet egységének képviselésére, szerencsére minimális esély van arra, hogy valaha is az elnöki szék közelébe jut, a Jobbik szavazói viszont úgyis ennek az ellenkezőjét fogják mondani.
Szerintem értelmesebben is elüthetnéd az időt, ha unatkozol.
Most a zsidók kiszolgálását jelenti a nemzeti egység, vagy a magyarok mindenek felett a feladata!
Igen " mindenek felett" ami lehet hogy szokatlan eben az országban, de ez lenne minden politikus és közjogi méltóságtól a minimum amit el kellene várni!
A teljes politikai elit cinikus!Miért lenne ez ott másképp?
Ja és még nem döntöttem el kire szavazok(csak a fikázók miatt írom ).
A Jobbik cinizmusa egyáltalán nem lep meg,Morvai pedig egy nagyon buta nő ( vagy csak annak teteti magát) Talán azért haragszik a zsidóra,mert a zsidó férje elvált tőle,és a fiai is zsidók?
Semmi jelentősége nincs,hogy ki jelölnek Köztársasági elnöknek.Őt ugyanis a parlamentnek kell megválasztania,nem a Jobbiknak.Kizárt,hogy a többi párt megválasztaná Morvait.
22.34-es jó a videó. Egy úri hölgyet látni rajta a egy európai parlamenti képviselőt.
Viccet félre téve.. tiszta szégyen ahogy viselkedik nem tudom hol érzi magát.
Én a cinizmust cionizmusnak olvastam. Végül is mindkettő van.
Amúgy a köztársasági elnök választásig betöltöm a 18-at, és Morvai Krisztinára fogok szavazni. Egy ilyen sólyom után bárki jó lenne az utcáról is akár, bárki jobban kiállna az országunkért mint ez a féreg, még egy cigány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!