JOBBIK? Emberek! Komolyan ennyire elkeseredettek vagyunk?
Komolyan ennyien azt hiszik hogy, itt még lehet csodát tenni? Én nem vagyok egyik párt mellett sem, de szerintem a jobbik már tényleg túlzás. Tudom hogy, nem könnyű magyarnak lenni. Ezt minden nap tapasztalom saját bőrömön. De azért a mesékben nem fogok hinni.....
Azt hiszem szép kis széthúzásnak nézünk megint elébe....
elkeseredett te hol élsz?:D
a Jobbik közép párt lett rögtön
lesz támogatás lesz média
miről beszélsz? és csak 2 mandátummal maradtunk le az mszp től
Majd leszel elkeseredett...
Mi is a gond a Jobbikkal?
66
Én gyerekkorom óta ismerek jobbik alapítókat. igaz emberek, igaz magyarok, gyerekkoruk óta. Én azért nem léptem be közéjük, mert én rasszista voltam, ők pedig nem. Nem akarnak mást, csupán hogy a nemzet érdekei érvényesüljenek. Érdemes megnézni a dokumentumfilmjüket.
12.24:
Látod én se vagyok rasszista..egyenlő jogokat akarok mindenkinek.
Egyenlő büntetést is.
"költözz Ózdra"
A Jobbik nem a cigánykérdés miatt rasszista, hanem a zsidózás miatt. Már Csurka is belebukott abba, h elszállt az agya és Orbánt is cigányozta.
elég szánalmas.
01.27:
Csurka abba bukott bele,hogy beállt a fidesz mögé.Mint a kisgazdák meg az Mdf.Tudom,mert régen a miépre szavaztam.
És akkor jöttek,hogy akkor szavazzunk a fideszes jelöltre....(a nagy büdös francokat).
A jobbik akkor fog eltünni,ha ugyanezt a hibát elköveti.
Az elmúlt 20 év alatt illett volna észrevenni hogy a fidesz akit nem tud lejáratni,azt a "szárnyai" alá veszi,aztán belüről rohasztja szét.Na ezért is nem szavazok rájuk. Én demokráciát szeretnék.
Egypártrendszerben már éltem,mégegyszer nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!