Akkor most mi is a helyzet Edelényben, Molnár Oszi háza táján?
2010. jan. 9. 17:53
1/9 anonim válasza:
Nézd, nekem erről az a véleményem, h ha néhány cigány annyira primitív, h képesek magukat telerivotrilozni, h aztán egy fogyatékos gyerekük szülessen, csak azért, h több segélyt kapjanak, akkor itt a rendszer a hibás.
2/9 anonim válasza:
Én nem Rivotril-gyógyszer emlegetésére emlékszem, hanem gumikalapácsra.
De most komolyan. Ezt az embert komolyan tudja venni valaki?
4/9 anonim válasza:
Így van, tényleg igazat mondott "Oszi" (felénk így hívják)....
Csak hát a sok hülye, jaj már megint a szegény romákat támadják, meg a rendszer a hibás meg stb.
Én az egészben azt nem értem, h ebből miért csak most lett ügy????mikor már évek óta ez ment:S
5/9 anonim válasza:
Mit rágódtok,én "fehér"nőt is ismerek,aki megbetegítette a gyerekét a magasabb csp,meg a hosszabb gyes miatt.
6/9 anonim válasza:
Hát ez kb. természetes a cigányoknál, csak nem tudunk róla mint sok mindenről, én meg se lepődtem mikor anyám elmondta, hogy ott vidéken a hasukat ütik, hogy fogyatékos gyerek legyen és több segélyt kapjanak. Állatok ezek, sőt, azok se.
7/9 anonim válasza:
"Mit rágódtok,én "fehér"nőt is ismerek,aki megbetegítette a gyerekét a magasabb csp,meg a hosszabb gyes miatt."
eszméletlenül szánalmas ez a hozzáállás, azért mert más csinálja, akkor nekik is szabad? ettől meg van oldva az egész, mert más is csinálja? micsoda vitaképesség, de tényleg.. hihetetlen.
8/9 anonim válasza:
Kedves utolsó, még nem tudod, milyen ha a teljes szadesz-fórum átözönlik ide nácizni meg szerecsenmosdatni. :D
9/9 anonim válasza:
A Fidesz részéről ezt mondják úgy, hogy "pofont a szarnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!