Azért állnak üresen azok a lakóparkok mert ebbe a szar országba nem akar az égvilágon senki költözni! De gondolkodás nélkül minden mögött a zsidók állnak!
2010. jan. 9. 23:47
32/42 anonim válasza:
Pedig ez tényleg így van. A múltkor érdeklődtem az egyik lakás íránt, de az ingatlanközvetítő hölgy csak azután volt hajlandó megmutatni, hogy előtte letoltam a gatyámat. Utána sajnos elutasított... :(
2010. jan. 9. 23:52
33/42 anonim válasza:
Képzeld az én rokonom épp Izraelből akart idetelepedni mert itt sok a pálmafa, amikor jelentkezett erre a lakásra, 10 felmenőig kellett bizonyítania zsidó nemzetiségét. Hát éppen csak az ükk-ükk-dédnagyanyja nem volt az ortodox egyház tagja, ezért nem engedték ide. Gaz szemét náciország.
2010. jan. 10. 00:18
34/42 anonim válasza:
Én sem hiszem el, csak ha majd a kurucinfó is megírta.
Az olyan nekem, mint a biblia. Akkor aztán már biztos... :)
"Rohadt anyátokat hazaárulók, héber nyelven hirdetik a neten ezeket a lakóparkokat. Legalább higgyétek el, ilyen szörnyűséget minek találnak ki az ember?"
Erre viszont lenne pár tippem (egység kovácsolása közös ellenség által, tudatos izgatás, meg egész jó biznisz is ilyen dolgokat kitalálni, mert az ilyen barmok mint ti beszopják az összeset...)
2010. jan. 10. 01:14
35/42 anonim válasza:
Higyjétek már el, emberek! Sőt, most már nem csak a zsidóknak árulják!!!
Ezek szerint az angolok/amerikaiak, németek, franciak, olaszok, sőt spanyolok is jönnek!!! Védd magad, Magyar!!!
2010. jan. 10. 08:03
36/42 anonim válasza:
Kedves előző!
Végignézve az általad belinkelt oldalakat összesen 90 lakást találtam, ami budapesti(volt néhány lakóparki épület, ezeket 20 lakással számoltam), és akkor feltételeztem, hogy minden lakást csak egy oldalon hirdetnek, mert nem volt kedvem megnézni, hogy vannak-e átfedések. Ha a 90 lakásba 5 fő/lakással számolunk(ami azért elég sok), akkor ez 450 külföldi jelent. Budapest lakossága (2009-es adat) 1 712 210 fő, ennek a 450 fő egész pontosan a 0,026%-a. Ennyit a nagy külföldi veszélyről.
2010. jan. 10. 10:28
37/42 anonim válasza:
Ne csináljatok ebből viccet!Hazánk léte forog kockán!
2010. jan. 10. 11:04
38/42 anonim válasza:
10:28-as: nézz utána, honnan ered a kérdésben szereplő feltevés, és akkor megérted, miért írtam ezt...
2010. jan. 10. 11:06
39/42 anonim válasza:
Tok jo! Jonnek majd a kulfoldiek :) alig varom oket, legalabb feldobjak a hangulatot a sok depis jobbikos kozott... Why so seriousssss?
2010. jan. 10. 11:13
40/42 anonim válasza:
Emberek... Mindenki tegye a szívére a kezét, és gondolja át, hogy egészen biztosan itt élne-e ma Magyarországon, ha az elmúlt ezer évben soha egy szem külföldi sem települhetett volna be az országba :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!