Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz hogy a sok budai lakopark...

Igaz hogy a sok budai lakopark üresen all es varja a zsido bevandorlokat? Csak mert sokat beszelnek rola.

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 16:17
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
40%
Bipp?
2010. jan. 9. 19:51
 22/42 anonim ***** válasza:
85%
Bipp-bipp. Szputnyik :D
2010. jan. 9. 20:01
 23/42 anonim ***** válasza:
40%
Ha kerdes az volt, hogy zsido vagyok-e akkor a valaszom: Nem. Mivel veled ellentetben tajekozott vagyok tudom, hogy merre vannak nagyobb zsido, japan, portugal, lengyel stb kozossegek a vilagban mivel engem erdekel az, hogy az emberek hogyan elnek egyutt es miert emigralnak... Ebbol kifolyolag tudom azt is, hogy a zsido immigransok NEM fognak soha lakoparkokba koltozni mar tortenelmi okok miatt sem...
2010. jan. 9. 20:07
 24/42 anonim ***** válasza:
41%

"tv2,rtl,mtv1,akik csak ebbol tajekozodnak azoknak eleg szuk a latoköruk"

Kurucinfo, barikád na az neked való jobbikos okostojás.

2010. jan. 9. 21:29
 25/42 anonim ***** válasza:
65%

Fel vagyok háborodva!

Egy szabad, demokratikus országban csak úgy fogja magát valaki, és miután felépített egy lakóparkot, aljas, szemét, hazafiatlan módon nem kér rovásírásos szakvéleményt a Jobbik helyi kirendeltségétől, hogy kiknek szabad eladnia, és mennyiért!

Igazságot Piréziának!

2010. jan. 9. 22:00
 26/42 A kérdező kommentje:
a zsido mindenhol ott akarnak lenni nem csak amerikaban,csak oda nem engedik a kabzsi lehetetlen embereket mert ott aki bünözni akar az biztos meg kapja a melto bünteteset,nem kell messzire menni:hany sztart "jarat le a kemeny renorseg"?(egyebkent en amerikaban eltem 4 evet,igy lehet tobbet tudok roluk mint egyesek..)es mivel hogy budapest europa kellos kozepen van es mindenki tud rolunk,es meg vilagvaros is,ezert üzletileg a legjobb hely.De hat ha ezt akarja a nep?miert ne?addig mennek amig engedjuk.....Nem aza a ba j hogy zsidonak szuletik valaki hanem hogy igy viselkedik.Ember tarsaikhoz nem meltoan.hany ember lett hajlektalan az utobbi idokben?azert mert ök mindig tobbet akarnak...
2010. jan. 9. 22:16
 27/42 anonim ***** válasza:
29%
Rohadt anyátokat hazaárulók, héber nyelven hirdetik a neten ezeket a lakóparkokat. Legalább higgyétek el, ilyen szörnyűséget minek találnak ki az ember?
2010. jan. 9. 23:02
 28/42 anonim ***** válasza:
Budapest nem vilagvaros; jo esetben egy masodkategoriaju nagyvaros. A vilagvarosok: NY, London, Peking, Sydney, Sao Paulo, Mumbai, Seol, Tokio, Bruxelles stb...
2010. jan. 9. 23:07
 29/42 anonim ***** válasza:
Ja , pl kérdezz meg egy amerikait(erre úgyis volt 4 éved), hogy mi Magyarország fővárosa, jó eséllyel Bukarestet mond, na ekkora világváros Budapest(Mellesleg lassan a románok szégyellhetik, hogy Bukarestet összekeverik Budapesttel, ez azért elszomorító).
2010. jan. 9. 23:29
 30/42 anonim ***** válasza:
Igaz, de nemcsak ott.Miután összeugrasztották a cigányokat, szlovákokat a magyarokkal egy jó kis háború után észrevétlenül beköltöznek.
2010. jan. 9. 23:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!