Ti hogy látjátok? Magyarországon jó anyagi helyzetben vannak az emberek?
Nézőpont kérdése, hiszen ha megnézed hogy élnek Indiában, kínában vidéken, vagy akár a csóró Afrikában, akkor nem rossz, VISZONT ha megnézed milyen luxusban élnek az USA-ban vagy Nyugat-Európában akkor meg nem.
PEDIG:
A múltkor rákerestem,mennyi pénz van a világban és elosztottam a föld lakóinak számával.
Az jött ki, hogy a magyar átlagkereset fedezi a valóságot. Tehát középmezőnyben vagyunk, reális lenne a pénz.
Amit én látok:
- Plázák fullon mindig
- Kajáldák fullon mindig
- Tereken hétvégente sok ezer fiatal piál
- Az összes bulihely, klub szarásig emberekkel hétvégente
- Minden második ember szájában cigi lóg (még sodortan is drága, de ha dobozost vesz az minimum 7-800Ft, ha nem fecske szivarkát akar)
- Annyi kocsi van a városokban, hogy óriási dugók alakulnak ki
Miről beszélnek azok akik itt balkáni állapotokról, meg 6 millió létminimum alatt élőről beszélnek? :D
" A magyar fizetés a német egyharmada"
Mondjuk inkább ötöde. AZ árak meg ott 60%-al magasabbak. Pl a minimálbér ott 500 ezer.
ma 14:54
Messze vagy a valóságtól. NAgyon messze. Tetszik mindig az ilyen hozzászólás. Csak a valóság más.
ma 14:54
Nem arról van szó, hogy senki nem engedhet meg magának semmit.
Amúgy pont volt egy cikk a minap hogy itthon a fizetések balkáni szinten vannak. Érdemes lenne a magyar valóságot látnod. És nem 6 hanem 4 millióan élnek a létminimum alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!