Mi az a cigánybűnözés?
# 19:
Nem tudom. Engem valahogy nem szokott érdekelni az, hogy ha valami idióta rasszistának nevez. Nem is szoktam érteni a nagy elhatárolódásokat...
# 23:
Anno Demszkyék találták ki a megélhetési bűnözés kategóriáját. Azóta is nevetek ezen, amikor látom, hogy cigit és alkoholt lopnak. Esetleg fákat vágnak ki azért, hogy eladják...
Az agresszió pedig a vérükben van. Türelmetlen emberek, ezért vernek össze mindig mindenkit. Belém is kötöttek már cigányok (meg is lepődtem, hogy csak most 25 évesen, előtte soha), pedig semmit nem csináltam és észre sem vettem őket. Na ezt a jelenséget nincs ember, aki meg tudja magyarázni.
Az előttem szólok nagyon jól felvázolták a helyzetet a cigány bűnözésről. Ez egy véget nem érő kör.:
A "hazug" pártoknak kell az olcsó és idióta szavazó, ezért hülyén tartják és bevédik őket minden oldalról. Persze a cigányoknak ez tetszik, hogy hülyén, támogatásokon élik le az életüket. És mivel 5-10% normális van köztük ez nem is fog változni.
Jobbikos vagyok. Miért lettem az? Mert érdeklődtem és megnéztem azokat a dolgokat amik engem a legjobban zavarnak + melyik pártnak van a legtöbb esélye arra, hogy ha meg nem is oldja de legalább tegyen ellenük vmit. Mivel az elmúlt években más pártok voltak a hatalmon +ilyen a helyzet, nem volt nehéz a szavazás számomra.
Jajj bocs, behoztam a politikát? A politika tehet a cigány bűnözés létrejöttéről. Gondolj csak bele de ha nem megy akkor leírom.
Cigánybűnözés nem létezik.
Az,hogy a falunkban egyre több szociálisan rászoruló,akik nagy hanggal és jellemző zenével ünnepelnik a saját hófordulójukat jelent meg és ezzel szinte egy időben kezdett eltűnni a gondosan nevelt krupli,zöldségek és egyéb idény termékek illetve az erdő visszaszorítása is meg lett oldva valamint több rozsdásodásra ítélt kerti szerszám vagy más célra megőrzött tárgyat elvittek az ufók,esetleg az esőzés tett láthatatlanná VÉLETLEN EGYBEESÉS!!
Ózd környéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!