Te mit értesz a cigánybűnözés alatt? Szerinted létezik cigánybűnözés?
én azt értem hogy vannak olyan bűnelkövetési formák amelyeket cigányok követnek el, pl: öregezés
jah és a cigánybűnözés nem azt jelenti, hogy minden cigány bűnöző
Jó, akkor csak 98% -uk. De változtat ez valamit a helyzeten?
nem változtat semmin, csak azért írtam oda mielőtt valami agyhalott jön és mondja hogy elítélek minden cigányt
Az olyan bűnelkövetési formákat, melyek nagyrészt cigányokra jellemzők.
Tehát, például az öregezés.
Ez a politikusoknak nagyon bejött, szavazatot lehetett vele szerezni, hergelni az embereket, félelmet kelteni.
Mindeközben senki nem foglalkozik azzal, hogy a fehérgalléros bűnözök mit művelnek.
Törődjenek csak azzal, hogy a cigányok mit művelnek, ne nézzem oda senki, amikor a politikusok lapátolják ki a pénzt minden honnan. Ne törődjön senki azzal, ahogy a magyarok emésztik el egymást.
Nyilván minden mostani probléma okozója a cigányság. Mi csak itt vagyunk, ártatlanul nézünk...ja, meg a zsidók is és a liberálisok.
Szegény tiszta, nemes magyarság csak áldozat mindig, soha nem hibás semmiben sem.
Nekem kb. ezt jelenti.
Miért ne létezne cigánybűnözés? Öregezés, 2000 ft-ért leszúrás, egy havi nyugíjért agyonverés, 1 hónap alatt házszéthordás.
Ugyanúgy van magyarbűnözés is. Általában adócsalás vagy feketén dolgoztatás formájában.
Ugyanúgy elítélem mindenfajta bűnözést, de nagyon nem mindegy hogy etnikai csoportosítás szerint mekkora arányban állnak a bűnözők. Nem poénból vannak tele a börtönök cigányokkal.(az amerikaiak konkrétan körberöhögték a magyar rendőrséget hogy nincs statisztikánk a bűnelkövetők etnikai hovatartozásáról)
Illetve a bűnelkövetés módja sem mindegy. Mert amíg egy magyar (általában fehérgalléros) bűnöző milliókat elsikkaszt vagy károsítja az államot, addig a cigánybűnöző általában a testi épséget közvetlenül fenyegető bűnözési módot választja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!