Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az a cigánybűnözés?

Mi az a cigánybűnözés?

Figyelt kérdés
Úgy tudom a Jobbik foglalkozik már ezzel régebb óta és most a DK-ban téma, hogy van-e cigánybűnözés.

2014. júl. 14. 23:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

10-es

""Pénz problémája. Itt a segélyre gondolok. Nálunk van olyan cigány család kinek több mint 10 pulyája van. MINEK TÖBB MINT 10?""

Látom még nem tudod, hogy 3 gyermek után (a negyedik - ötödik) ugyanannyi támogatás jár mintha csak 3 gyermeke lenne.

2014. júl. 15. 09:38
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

"Nem minden cigány bűnöző, de minden bűnöző cigány."

Ez így ebben a formában igaz.

2014. júl. 15. 10:17
 13/26 anonim ***** válasza:
66%
Remélem tudjátok, hogy ilyet kijelenteni hogy etnikai bűnözés van alkotmányellenes mivel sérti az emberi méltósághoz való jogot és bűncselekmény. Ettől függetlenül van cigánykérdés egyértelműen, én Miskolcon lakom és akkor amikor már az ultraliberális DK is rendpárti jelöltet, egy korábbi rendőrfőkapitányt támogat egy önkormányzati választáson be kell látni, hogy nagy a baj.
2014. júl. 15. 11:03
 14/26 anonim ***** válasza:

Hogyne. Szlovákiában a magyarok puszta jelenlétét "destabilizáció"-nak hívják, Magyarországban a cigányok bűnözésének puszta kijelentése pedig tilos.

Amikor a szlovák probléma terítékre került az EU-ban, érdekes módon az EU parlament szociáldemokrata frakciója teljesen helyén valónak tartotta a magyarság asszimilációjára való törekvéseket, míg bizonyos etnikai szankciókat bevetni itthon tilos.

2014. júl. 15. 11:08
 15/26 t_GaRami_a ***** válasza:
Úgy látszik mindenki komolyan vette. Nem komolyan gondoltam, csak viccből írtam, arról jutott eszembe amit, az előttem szóló írt. De azért ismerjétek be, a bűnözők többsége cigány. A töri tanárunk is megmondta. "Amikor a cigányok bevándoroltak kereskedelemből éltek meg. Persze, ellopták a lovakat és eladták őket."
2014. júl. 15. 13:47
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

# 2:

A jobbik... Ne legyél buta, légyszíves.

https://www.youtube.com/watch?v=1SSW17NPpkM

# 13:

Ha itt, idézel nekem egy törvényt, ami tiltja ezt, akkor elhiszem...

# 15:

Ez így van. Jártam már börtönben egyszer munka ügyben és fehér embert nem nagyon láttam... Mondjuk jól össze is szartam ott magam. Nem szeretném, ha bevinnének valamiért oda.

2014. júl. 15. 14:10
 17/26 anonim ***** válasza:
77%

Aki azt mondja, hogy nincs cigánybűnözés az hazudik!!!

Északon, keleten a falvakban és a városok egyes részein az emberek főleg az öregek már szinte kijárni is alig mernek. Egyes falvakban a romák már szinte "vadásznak" az öregekre főleg akik még ráadásul egyedül is vannak.

Nincs minden a híradóban nincs minden az újságokban.

Sokan főképen az idősek nem is tesznek feljelentést.

Azért sem mert nem mernek.

Egy faluban ahol egy idős embert napközben a boltba menés közben körbe álják és a pénzét elveszik, nem fog feljelentést tenni egy faluban lakik az elkövetőkkel akiknek a családtagjai és rokonsága sok-sok főből áll - annak az öregnek többé nem lenne maradása, nyugalma előbb utóbb nagyon megvernék.

2014. júl. 15. 14:59
 18/26 anonim ***** válasza:

Tagadni a cigánybűnözést politikai populizmus, az emberek többsége tisztában van vele, hogy létező probléma, hiába dugjuk homokba a fejünket (vagy próbálják homokba dugni).

De ugyebár, ha nincs statisztika a bűnözők és az áldozatok etnikai hovatartozásáról (márpedig nincs), akkor cigánygyilkosságok sem voltak, csak szimplán gyilkosságok, így visszás kijelenteni, hogy etnikai alapon lövöldözték le az áldozatokat.

Politikusoknál sokkal kompetensebb emberek is elismerik, létező jelenségről van szó.

2014. júl. 15. 18:22
 19/26 anonim ***** válasza:
56%
19-es vagyok, egyébként Pásztor Albert száját valóban nem hagyta el a cigánybűnözés szó, hanem azt mondta, a bűnelkövetők többsége cigány. Ezt egyrészt abból tudhatták, hogy talán van szemük, illetve sok roma saját maga vallja magát annak. Eleve kicsit uncsi már, hogy ha suttogva kimeri valaki mondani a cigány szót, a sarokból legalább 3 romkocsmában nevelkedett, ideákat kergető, kényelmes fotelből okoskodó kéretlen jogvédő veti rá magát, rasszistát kiabálva. CSAK AZÉRT IS: cigánykerék, cigányfúró, cigányút, cigánypecsenye!
2014. júl. 15. 18:28
 20/26 anonim ***** válasza:
Persze hogy van! Csak nem szabad róla beszélni mert ingyen szavazóbázis...
2014. júl. 15. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!