Ha a kuruczinfó annyira gerinces ősmagyar akkor miért koldul?
Figyelt kérdés
Ők szidják a romákat hogy élősködők és akkor koldulják a pénzt ráadásul úgy hogy tele az oldal fizetett hirdetésekkel. Hogy is van ez?
2014. júl. 14. 22:04
1/21 anonim válasza:
Kit zavar, hogy koldul? Amíg nem nyomnak kést az emberek torkához, hogy fizessenek addig senkit nem zavar. Nagyon naiv, vagy ostoba vagy ha szerinted a cigányokkal az a gond hogy neten hirdetik, hogy küldjenek nekik pénzt.
2/21 anonim válasza:
Majd ha a nyugdíjast agyonverik a saját házában a kuruc szerkesztői akkor jogos lesz a párhuzam.
3/21 A kérdező kommentje:
#2 Kanadából érdekes lenne ha agyon tudnának verni bárkit is. Bár az is megér egy misét hogy mit csinálnak a turbóhazafi ősmagyarok kanadában meg az USA-ban.
2014. júl. 14. 22:11
4/21 anonim válasza:
Talán azért, mert éppen menekülőben van a tulaja az igazságszolgáltatás elől, és nincs elégpénze üzemeltetni az oldalt.
5/21 A kérdező kommentje:
De ha olyan gerinces és tisztességes akkor miért menekül?
2014. júl. 14. 22:17
6/21 anonim válasza:
Mivan?
"Kanadából érdekes lenne ha agyon tudnának verni bárkit is."
Ha te tényleg abban a hitben élsz, hogy a cigányok kimenekültek mind Kanadába akkor szerintem itt zárjuk is le a vitát. Nincs miről beszélni veled.
7/21 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam #genius bár nem lepődtem meg hogy ezt is félreértette némelyik géniusz. Most már próbálok tőmondatokban írni hátha akkor sikerül felfogni minden turbónak.
2014. júl. 14. 22:22
8/21 anonim válasza:
Az is elég lenne ha értelmesen írnál. Olvasol egy cikket és bekommentelsz valamit, minden hivatkozás nélkül, amiről elvárod, hogy mindenki képben legyen, mert szerinted amit te olvastál azt itt mindenki más is.
9/21 anonim válasza:
"magyarnarancs"
Ezen a fos viccoldalon felröhögtem! :D
10/21 anonim válasza:
Fosik Bélánk, de utolérik ott is. Csak per kérdése. Aztán majd mehet a kurucz.ru moszkvából. Már ha bevállalja a tajparaszt ruszkikat. Kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!