Szólásszabadság, csak fogd be a pofád!? Ugye a miskolci ex-rendörkapitány, végülis a valóságot mondta ki a nyilvánosság elött.
"Én Pászto rmellett vagyok,ti?"
Semmiképp. Lepaktált a bukott MSZP-vel. A Jobbiknál miért nem "házalt"?
Pásztor A. azon a napon, ahogyan aláírta az MSZP hátszelével a polgármesterjelölti dokumentumait, számomra megszűnt létezni. Szintúgy minden derék jobboldali ember számára.
Amit mondott, nem volt gyűlöletbeszéd.
Az igazságot közölte, normálisan, nem szitkozódva.
Meg amúgy is, ki dönti el, hogy mi a gyűlöletbeszéd?Egy szivárványos folyadékkal megtelt agyú kisebbség?
Mi a problémád a szólásszabadsággal? Kimondta és senki semmilyen jogi lépést nem tett és nem tehet ellene. Ez a szólásszabadság. Az nem szólásszabadság, hogy bárki bármit mondhat következmények nélkül.
Az "öregezö stb." cigányokat meg akkor fogják elítélni, ha lesz ellenük megfelelő bizonyíték és valaki, aki bepereli őket. Ahogy minden más bűnözőt is az országban. Így működik a jogállamiság.
#1 Jobbikos vagy?
Amúgy értem amit mondasz, nekem ez volt csak szimpatikus hogy kimondta..Persze látom az ezutáni dolgok ..az már csak fekete leves:(
4# Épp ezaz..nevetséges ez a romavédés..gyülöletbeszéd,jóhogy nem megsimogatjuk a gypsik fejét hogy milyen jó tagjai a magyar társadalomnak.
#5 Hát persze,de tudod én nem arra értettem hogy mikor viszik sittre öket,hanem hogy ezek a cigányönkormányzati
tagok mikor ismerik el a cigánybünözést,és határolódnak el ezektöl?Valamint mondják ki hogy minden tisztességes roma ember is ugyanúgy elítéli a cigánybünözést.
ui: Amilyen jól müködik a rendörség és az igazságszolgáltatás nemhiszem hogy a ciganyok visszább vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!