Minek bántja a Jobbik a melegeket ha ugyanúgy tele van velük a párt?
Szóval ha a Jobbikban vagyok meleg az oké de hanem vagyok Jobbikos csak simán meleg az már nem az.
Pl
Csak azért mert a Pride-on mindig pattognak.
Akkor h is van ez ?
Nem látjátok, hogy a kép photoshop-pal készült?
Persze, majd kiadnak helyesírási hibával, plakátot. Ezt valami kis hülye idióta fideszes cigány gyerek csinálta, lejáratásképpen.
Nem kell hozzá nagy tudomány, 2 perc alatt összeütök egy ilyent, akármelyik pártról.
ma 19:10
Nem photoshop. Az a fickó tényleg egy lebukott meleg. Keress rá neten.
Amúgy már kizárták a szarjobbikból.
Mert mikor Hitler meghalt, lekerült a pokolba, a Sátán jobbjára, ahol együtt szőtték ördögien gonosz terveiket a világ elpusztításáról. A legszörnyűbb terv pár évvel ezelőtt készült el, ennek keretében megteremtették a világ eddig valaha volt leggonoszabb szövetségét, a Jobbikot, és a pokol minden légióját Kárpátia hallgató skinheadként élesztették fel a földön, akik minden vasárnap munkából hazafelé tartó cigányokat vernek agyon, a testüket pentagramma alakban kirakják, majd annak a közepén szűz lányok vérét isszák. Ezután Hitler Vona Gáborrá változott, a Sátán Pedig novák elődként jött el a földre, és miután a cigányokat sikerült teljesen megfélemlíteni, a melegek ellen kezdtek tevékenykedni, és őket áldozzák Lucifer oltáránál, mert ebből nyerik az életenergiát, és csak így folytathatják minden szép és jó elpusztítását.
Valami hasonló választ vártál? :)
Nem én csak azt nem értem h mért fáj a jobbiknak h vannak emberek akik a saját nemükhöz vonzódnak.
Mintha olyan cirka 5.000 éve nem lettek volna.
Nem értem h mit kell ezen pattogni, úgy se lesznek heterok.
Meg persze a "párt" (már ha annak lehet nevezni) önmaga parodijája. De említhetném pl Müller Nikolett leszbis p filmjeit is aki gárdatag volt.
Egy olyan szervezetben ami nyíltan meleg ellenes.
Persze ez az ellentüntetéseken feledésbe mertül.
Milyen érdekes !
12-esnek:
A második linkemen az előző hozzászólásban van egy csomó "photosopos" kép a haverodról!
Nézegesd mire képes a "photoshop"....
ma 04:49
Én mondtam neki, de csak lepontozott.... úgy látszik, a "FAJ" tagjain kívül (bármit is jelentsen ez, gondolom a zsidót vagy a cigányt jelenti) a jobbik leginkább az igazságot irtja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!