Kire szavazol a 2010-es választáson?
Figyelt kérdés
Csak egy pártnevet kérek, nem kell semmi egyéb megjegyzés, meg hogy miért, és olyat se írjatok, hogy nem szavazok, mert akkor inkább ne is írjatok.2010. jan. 7. 13:52
31/54 anonim válasza:
Fidesz eleg volt ezekbol a komunista zsido partolo majmokbol hulyet csinalnak az orszagbol!!!
32/54 anonim válasza:
Ki az az esztetlen, aki az MSZP-re szavaz??
Komolyan mondom szégyellem, hogy magyar vagyok, ha mégjobban el akarjátok {tisztelet, a kivételnek} kúratni az országot...
34/54 anonim válasza:
jobbik
(nemnetező családom kb 20 tagja nevében is irhatom)
35/54 anonim válasza:
Egyik se jó, de kizárásos alapon MSZP. Nem vagyok zsidó, nem vagyok komcsi, és büszke vagyok a magyarságomra.
36/54 anonim válasza:
MSZP ???? dehát miért ??? hová sodorták az országot ??? vakok vagytok ?! basszus... :S ez nevetséges... Nem mintha a Fidesz jobb lenne.Már ők is voltak hatalmon és mit csináltak ? semmit. Másoknak is kéne esélyt adni. Én a Jobbikra fogok.
37/54 anonim válasza:
Mondom, hogy kizárásos alapon! Nem jók, de ők a legkevésbé rosszak!
38/54 anonim válasza:
ők a legkevésbé rosszak ???, te jó ég ne mondd már... szerintem azóta van ilyen szarban az ország mióta gyurcsány meg a talpnyalói el*úrták nem ?!?! megint 4 év sz*pást akartok ????
40/54 anonim válasza:
Listán LMP, egyénit még meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!