Kire szavazol a 2010-es választáson?
Figyelt kérdés
Csak egy pártnevet kérek, nem kell semmi egyéb megjegyzés, meg hogy miért, és olyat se írjatok, hogy nem szavazok, mert akkor inkább ne is írjatok.2010. jan. 7. 13:52
1/54 anonim válasza:
sztem az is adatnak minősül,ha azt írja vki h.nem szavaz...
egyébként LMP(ha indulnak)
bocsi a hozzáfűznivalóért..:O
3/54 anonim válasza:
Jó eséllyel listán mszp, egyéniben szdsz.
6/54 anonim válasza:
Talán Fidesz. De az se biztos, hogy elmegyek szavazni, igazából szerintem egyik se jó.
SZDSZ alapból kizárt, drogosokat, b*zikat, egyéb deviánsokat támogatni nem fogom.
MSZP elk*rta :D
Jobbik egy tündérmesében él...
MDF - róluk megvan a véleményem, főként arról, amit a rendszerváltás után csináltak
Fidesz - talán még a legjobb.. talán.
7/54 anonim válasza:
Őszintén? Nem tudom... lehet el sem megyek.
Tudom, el kéne, de a mai "felhozatalból" egyszerűen nem tudok kit választani. A teljes politikai elitet úgy ahogy van le kéne cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!