Kire szavazol nyáron az EP választáson és kire 2010-ben a parlamenti választásokon?
Figyelt kérdés
Pl.: 2009 EP - X párt
2010 - Y párt
2009. márc. 18. 11:40
1/20 anonim válasza:
Szvsz az EP választáson teljesen mindegy, hogy kire szavazol. Nem hiszem, hogy túl nagy beleszólása is lehetne, vagy ha mégis, akkor olyan dolgokkal foglalkozna, ami nekünk is jó.
A 2010-es engem is érdekel. :)
Én még nem tudom pontosan, de szerintem Zöld Párt.
Később még írok ide, most sietnem kell.
6/20 anonim válasza:
Jobbik - nem kérdés
amúgy érdekes
itt mindenki a Jobbik-ra szavazna
mégis le vannak pontozva hsz-ok
:)
vki ezek szerint nem ír be pártot,
csak "leminősít"
7/20 anonim válasza:
Hát van(nak) olyan(ok), aki(k)nek ez fáj és azt hiszi(k) hogy ha lepontoz(nak), akkor bármire is megy/mennek vele.
8/20 anonim válasza:
2009: Humanista Párt
2010: Humanista Párt
Ha a HP nem indul: LMP - Lehet Más a Politika
9/20 anonim válasza:
Én is jobbik...
Azt nem értem, ha ennyien szavazunk a jobbikra, hogy nem nyert még választást? Tán nem csalás az összes magyar választás?!
10/20 anonim válasza:
Met 2007-ben kezdett felfutni, amikor a Magyar Gárdát alapította Vona Gábor.Meg asszem még nem is indultak a választáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!