Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavazol nyáron az EP...

Kire szavazol nyáron az EP választáson és kire 2010-ben a parlamenti választásokon?

Figyelt kérdés

Pl.: 2009 EP - X párt

2010 - Y párt

2009. márc. 18. 11:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%

A Feleségem és én szintén a Jobbikra szavazunk, a gyerek még hezitál a Fidesz és a Jobbik között, persze beleszólni nem fogok, inkább Ő alakítsa ki magában a politikai hovatartozását.

A lepontozásokhoz szólva csak annyit mondanék, hogy sokan vannak, akik sportot űznek mások hozzászólásainak leminősítéséből. Ez pont itt ütközik ki, hogy amikor a véleményezők 90%-a is a Jobbikra szavaz, 60-80% az elfogadottság. Ez rendben is lenne, ha lennének ellenvéleményezők, vagy akár baloldalra szavazók is, de ezek szerint nem vállalják be a saját véleményüket sem, még így névtelenül se.

Ezért jár az úgynevezett "szegénységi bizonyítvány".

2009. márc. 18. 18:10
 12/20 anonim ***** válasza:
81%

JOBBIK

JOBBIK

2009. márc. 18. 18:15
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Az LMP-vel tessék vigyázni. Nagyon szdsz szaga van.
2009. márc. 18. 18:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

bizony bizony!

az szdsz tudja és érzi, hogy nincs sok esélye

ezért átmenti magát

belőle nőtt ki a humanista párt és az lmp

(legyen más a politika)

lmp-nek rögtön van száz millió forintja ep kampányra

honnan? hm?

csak annak van értelme ha jobbikra szavazunk

2009. márc. 18. 21:11
 15/20 anonim ***** válasza:
86%
A válaszok alapján 95% jobbik, 5% huma lesz az eredmény (mivel mindenki tudja, hogy divat hangosan utálni a két nagy pártot), a valóságban azonban 90% a nagy pártok valamelyikére fog szavazni, csak ezt ciki bevallani. Én egyébként mindkétszer a fideszre szavazok, nem mintha különösebben kedvelném a fideszt, de csak az tud érdemben ellenállni a Gyurcsány-féle pártnak.
2009. márc. 19. 08:32
 16/20 anonim ***** válasza:
82%
Jobbik
2009. márc. 19. 11:53
 17/20 anonim ***** válasza:
86%

Úgy gondolom mindenkinek szíve joga, hogy melyik pártra fog szavazni, de hogy nem merik felvállalni az valóban furcsa.

Ismerőseim, kollégáim között többen is vannak akik 2002 és 2006-ban is az MSZP-re szavaztak, még hogy örültek a sikerüknek is, mára viszont már letagadják egytől-egyig, hogy kire adták a voksukat.

Szerintem ők most is és 2010-ben is az MSZP-re voksolnak, persze csak csendben, csak halkan, hogy senki meg ne hallja.

Én idáig a MIÉP-re és Fideszre szavaztam. Ez évben és jövőre a Jobbik a nyerő nálam.

2009. márc. 19. 12:25
 18/20 anonim ***** válasza:
70%

Az mszp-re természetesen nem szavazok, gondolom nem kell mgyaráznom, hogy miért.

A Fideszre nem szavazok, mert nagyot csalódtam bennük párszor. (Anno szóbakerült Trianon kérdése, ők kivonultak a Parlamentből. Kijelentették, hogy a határon túli magyarok sosem kaphatnak kettős állampolgárságot. Többször megszabadíthattak volna minket a kártékony gyurcsány-kormánytó, mégsem tették....)

Az szdsz egy teljesen erőtlen, kétszínű párt.

A Zöld párt az utóbbi időben kibukott csalásaival és Tomcet idesúgok odasúgok akcióival álam elvágta magát.

Lmp és társa szintén kizárva. Ahogy említették előttem, nagyon szdsz szagú. Azért találták ki, hogy mégjobban megosszák az embereket.

Tehát a Jobbikra fogok szavazni az EP választáson is, és 2010-ben is. Ugyanígy tesz majd a kedves párom és családja, illetve az én családom is.

2009. márc. 19. 21:59
 19/20 anonim ***** válasza:
57%

2009 EP: Jobbik

2010: Jobbik

2009. máj. 15. 08:56
 20/20 anonim ***** válasza:
51%

Csak a Jobbik!

nem is tudtam h ezen az oldalon ennyi sok magyar érzelmű van!:) vagy legalábbis elégedetlen.

2009. máj. 16. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!