Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik folyton a Nagymagyarorszá...

Akik folyton a Nagymagyarország térképet lengetik, azok mit akarnak?

Figyelt kérdés

Azt hiszik, hogy így a környező országok majd önként visszaadják a régen hozzánk tartozó területeket?

Vagy azt hiszik, hogy majd összeülnek megint Trianonban a fejesek, és visszacsinálják az egészet?

Vagy mit akarnak? Háborút?

2014. júl. 6. 22:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
20%

Inkább te szégyelld magad 11-es a szűklátókörűségedért.

A nemzeti lózungok már lejárt lemeznek számítanak, most Európát kell egységesítenünk, azt kell magunk elé célként kitűzni. Ilyen értelemben meg nem sok értelme van a nemzeti csatározásnak.

Meg most őszintén, mi annyira más és különleges a magyarokban, amiért harcolniuk kéne a szomszédok ellen? Hmm? Miért vagyunk mi jobbak, mint ők?

Az USA, Kína, India, Brazília eléggé el fog húzni, ha nem szedjük össze magunkat és nem erősítjük meg az EU-t. Most ezzel kell foglalkozni.

2014. júl. 6. 23:35
 12/26 anonim ***** válasza:
72%

ma 23:24

Elgurult a gyógyszered öcsi?

2014. júl. 6. 23:38
 13/26 anonim ***** válasza:
66%

""Továbbá válaszolna valaki arra, amit kérdeztem??"

Már leírtam neked, hogy háborút akarnak. Akkor mi a problémád? Akarsz példát is?

"Támaggyukmeg most azonnal a zukránokat, mer az Orosz Óriás és Drága Putyin szeretné nekünk visszaadni ősi fődünket, a Kárpátalját!!!"

"Mocskosrohadt szlotákok, húzzatok a Felvidékünkről, az mind a miénk, ti csak megtűrtek vagyok!!! Mindent vissza nekünk, bevonulunk!!!!"

"Erdély a mienké, a szőröstalpú mócpatkány oláh söpredék befészkelte magát oda, most azonnal letámadni mindet!!! Ledarálunk minden román csecsemőőőt, minden csecsemőőőt, minden csecsemőőőőőőt, OOOLÉÉÉÉÉ!!!!""

Micsoda egy tirpák suttyó vagy! :D

Igazi vérliberrált.

2014. júl. 6. 23:41
 14/26 anonim ***** válasza:
68%

"Az USA, Kína, India, Brazília eléggé el fog húzni, ha nem szedjük össze magunkat és nem erősítjük meg az EU-t. Most ezzel kell foglalkozni."

Már régen elhúztak, jó reggelt!

Itt te vagy a szűklátókörű, európa, az eu a lejárt lemez a jelenlegi formájában.

Hol élsz te, hogy majd az eu komoly vetélytársa lesz az előbb felsoroltaknak?

2014. júl. 6. 23:44
 15/26 anonim ***** válasza:
35%
Jelenleg az EU a legerősebb gazdaság a Földön, de ez még nem minden, mert sokkal erősebbé lehet tenni.
2014. júl. 6. 23:54
 16/26 A kérdező kommentje:

"Trianon után a mai napig nem álltunk talpra. Horthyék jó úton indultak el"

Hát, nem tudom, te mire álltál, mire nem, de nekem a Horthy korban az összes ősöm a földet túrta,a szüleim már városi polgárok voltak, én meg diplomás vagyok, a gyerekeim szintén.

A Tatárjárás után meg úgy állt talpra az ország, hogy beköltözött ide rengeteg idegen, és magyarrá lett.

Azt viszont még mindig nem értem, hogy mit akarnak a Nagymagyarország térképpel, amikor itt van az EU, megnyílnak a határok, ellenségeskedés és harc nélkül, de pont a térképlengetők szidják az Uniót.

2014. júl. 7. 00:22
 17/26 anonim ***** válasza:
59%
Nyaljátok csak az EU seggét, aztán még ennyi sem marad ebből az országból...
2014. júl. 7. 00:28
 18/26 anonim ***** válasza:
55%
Az EU egy nagy lófasz. Hatalmas nagy gazdaság mondhatom. Gyakorlatilag Németország tartja el az egész EU-t. A jövő Kínában van amúgy is. 10 éven belül gazdasági szuperhatalom lesz. Már most is ők hitelezik Amerikát.
2014. júl. 7. 01:12
 19/26 anonim ***** válasza:
56%

Aki az ún. történelmi, vagy Nagy-Magyarország térképet lengeti, az esetleg el akarja adni, vagy szeretné visszacsinálni azt, mert szeretne kisebbségben lenni a soknemzetiségű hazájában, és jó sok pénzt költeni újdonsült lakosaink szeparatista törekvéseinek elnyomására. De persze leginkább fogalma sincs ezekről a dolgokról, csak "vérez a szive" a szegény elnyomott külhoni magyarokért. Egész térségünk tele van nacionalista hülyékkel, nem csak Magyarország. Nekem a futballhuligánok jutnak eszembe róluk. Szóval lehet engem lehazaárulózni, meg egyéb módon gyalázni, de nekem intellektuálisan méltóságon aluli a "trianonozás", mert az alapkövetelmény hozzá, hogy

ne nagyon tudjunk túl sok valós etnikai tényt, ami jellemezte a történelmi Magyarországot.

2014. júl. 7. 01:16
 20/26 anonim ***** válasza:
8%

Mert az a Föld minket illet. Több mint 1000 éve itt vagyunk.

Mi védtük meg. Ezek csak úgy kapták.

És akkor még szó sem esett az elvett bányákról, hegyekről, kiváló termőföldekről, rengeteg ásványkincsről, stb...

2014. júl. 7. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!