Jobbikosok a választások után mivel tengetik lengetik a mindennapjaikat?
Figyelt kérdés
Úgy értem, vége a van a választásoknak, a kampánynak, a gyűléseknek, mit csinálnak most?2010. ápr. 19. 19:14
1/11 anonim válasza:
Vége van? Azt hittem vasárnap lesz a szavazás!
2/11 anonim válasza:
Elég hülye kérdés. Mit csinálnának? Dolgoznának, vagy élik a mindennapjaikat, és bíznak egy szebb jövőben.
4/11 anonim válasza:
mér te mit csinálsz
hibernálod magad a 4 év végéig?
5/11 anonim válasza:
Afgán bérgyilkosokkal tárgyalunk, hogy megtisztítsuk a terepet az izraelitáktól!!
6/11 anonim válasza:
igen, mert az első forduló előtt csak gyűlésre jártam, meg plakátoltam, meg zászlót lengettem, vagy mi???
élem az életemet, egyetemre járok, dolgozok is, ha van mit, kirándulok, sétálok, netezek.
7/11 anonim válasza:
sírok, hogy nem tudok kampányolni, várom az őszt!!!
8/11 anonim válasza:
tengeti és lengetik, szószerint :D
és ilyenekből születnek a péniszpumpás, medence szélén pucérsegg fényképek :D
9/11 anonim válasza:
hmm hát levizeljük a másik székházát,nőket vágdosunk a falhoz,párttitkokat osztunk meg \pl listát készitettünk az ellenünk szavazókról,és öszinteségi rohamunkban kifecsegjük\,és tagadunk,tagadunk,tagadunk..itt a gy.k. provokáljuk az embereket,kb ennyi jjaaa ez nem az a párt
én jobbikosként élem a megszokott kis életemet a családommal :) szebb jövőt!!!
10/11 anonim válasza:
Ülnek a sötét szobában és irogatnak erre az oldara naphosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!