Mi a véleményetek arról hogy a melegfelvonuláson az egyik plakáton egy árpádsávos nagy Magyarországra és f@@@@szt rajzoltak?
Toleranciára vágynak, de nekik is toleránsnak kell lenniük...
Azon kívül akármennyire is igénybe vette a szélső jobb az árpád sáv egy nemzeti jelkép!
#20 pontosan, ennyi!
Azt pedig nem értem, hogy miért lenne az Árpád-sáv minden magyar jelképe. Szerintem, csak a népet elnyomó "nemes" emberek jelképe volt, és én nem gondolom, hogy olyan jelképet kellene dicsőítenem, amely a nemzet elnyomásával összefüggésbe hozható.
A magyar zászlón engem is zavarna ilyesmi. De itt szó sincs ilyesmiről, nem nemzeti identitás ellen stb volt, fogjátok meg fel!
A moslék jobberek ellen.
"akkor már menne a hiszti ezerrel."
Miért? Most nem megy a hiszti? Ez már legalább a 100. kérdés ugyanezzel a témával.
Ezzel az egésszel csak annyi a probléma, hogy az nem Árpádsávos, hanem Árpád-sávos, és nem 3 pirosból és 3 fehérből áll, hanem 4 pirosból, és 4 ezüstből. A nyilas zászló 4 pirosból, és 5 fehérből áll.
Véleményem szerint ez irónia akart lenni a szélsőjobbosok számára. Nevess egyet, és menj tovább!
"Persze, mutass egy példát amikor nem neonáci szimbólumként használják az árpádsávot..."
Hivatalos magyar címer!!!!! :DDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!