Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy a melegfelvonuláson az egyik plakáton egy árpádsávos nagy Magyarországra és f@@@@szt rajzoltak?

Figyelt kérdés

Toleranciára vágynak, de nekik is toleránsnak kell lenniük...

Azon kívül akármennyire is igénybe vette a szélső jobb az árpád sáv egy nemzeti jelkép!

2014. júl. 6. 12:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
36%

#20 pontosan, ennyi!

Azt pedig nem értem, hogy miért lenne az Árpád-sáv minden magyar jelképe. Szerintem, csak a népet elnyomó "nemes" emberek jelképe volt, és én nem gondolom, hogy olyan jelképet kellene dicsőítenem, amely a nemzet elnyomásával összefüggésbe hozható.

2014. júl. 6. 13:48
 22/37 anonim ***** válasza:
74%
Bezzeg, ha az amerikai, vagy az izraeli zászlóra rajzoltak volna ezt, akkor már menne a hiszti ezerrel.
2014. júl. 6. 14:44
 23/37 anonim ***** válasza:
30%

A magyar zászlón engem is zavarna ilyesmi. De itt szó sincs ilyesmiről, nem nemzeti identitás ellen stb volt, fogjátok meg fel!

A moslék jobberek ellen.

2014. júl. 6. 14:47
 24/37 anonim ***** válasza:
7%

"akkor már menne a hiszti ezerrel."

Miért? Most nem megy a hiszti? Ez már legalább a 100. kérdés ugyanezzel a témával.

2014. júl. 6. 14:47
 25/37 anonim ***** válasza:
7%

Ezzel az egésszel csak annyi a probléma, hogy az nem Árpádsávos, hanem Árpád-sávos, és nem 3 pirosból és 3 fehérből áll, hanem 4 pirosból, és 4 ezüstből. A nyilas zászló 4 pirosból, és 5 fehérből áll.

Véleményem szerint ez irónia akart lenni a szélsőjobbosok számára. Nevess egyet, és menj tovább!

2014. júl. 6. 17:17
 26/37 A kérdező kommentje:

"Persze, mutass egy példát amikor nem neonáci szimbólumként használják az árpádsávot..."

Hivatalos magyar címer!!!!! :DDDDDDDDDDDD

2014. júl. 6. 21:04
 27/37 anonim ***** válasza:
91%
a magyar címer nem árpádsávos zászló. azért, mert a része, az nem ekvivalens azzal.
2014. júl. 6. 21:24
 28/37 anonim ***** válasza:
34%
Kedves utolsó, az árpádsávos zászlót láthatod nemzeti ünnepeken is, valóban nincs vele gond olyankor. ettől még a szélsőjobb próbálja kisajátítani, és mint már 2x leírtam fentebb, a f@s*os verzió ennek a kifigurázására készült, úgyhogy másnak kár rajta megsértődnie.
2014. júl. 6. 21:29
 29/37 anonim ***** válasza:
7%
Az 51%-os libsinek ki hány pontot szavazna meg? Kezdjük a licitet 7,62x39 ponttal.
2014. júl. 6. 23:41
 30/37 anonim ***** válasza:
Én ott voltam, és nem értettem a poént. Így erősnek, túlságosan provokatívnak tűnt.
2014. júl. 7. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!