Mi a véleményetek arról hogy a melegfelvonuláson az egyik plakáton egy árpádsávos nagy Magyarországra és f@@@@szt rajzoltak?
Toleranciára vágynak, de nekik is toleránsnak kell lenniük...
Azon kívül akármennyire is igénybe vette a szélső jobb az árpád sáv egy nemzeti jelkép!
Lehet ártalmatlanul is, meg provokatívan is viccelődni. Ebben az esetben a provokáció szerintem viszonylag felesleges volt, bár - bevallom - a hőbörgés is szórakoztat. Ettől függetlenül én nem választottam volna ilyen eszközt, viszont - mint írtam fentebb - aránylag mókásnak tartom. A hülyék ellen néha a legjobb módszer az, ha kifigurázod a hülyeségüket, és bolondot csinálsz belőlük. Hát erre jó volt a plakát. :)
És ne keverjük az árpád-sávot, mint az egész magyarság jelképét, a rá megtévesztésig hasonlító árpád-sávval, amit a szélsőjobb próbál kisajátítani magának. A gúny tárgya az utóbbi volt, nem az előbbi, ez ugye világos?
A horogkereszt meg ősi indiai jelkép.
Azzal van a baj, hogy ezeket a XX. században használták és ma abban a jelentésében használják őket.
Ha meg annyira az ősi magyar jelentését értené alatta mindenki, akkor mi a probléma? A tüntető magyar és meleg, f/sz ás árpádsáv, neki ez az identitás.
A képen meg nagymagyarország szerepel, amit kultúrember megint csak nem használ...
Ez nem az ősi magyar emlékek vagy bármi meggyalázása volt, hanem a moslék jobbikosok-náciknak üzenet.
Nem igaz!
A horogkereszt a tükörképe a napszimbólumnak!
Azaz a forgásiránya ellentétes!
Valamint azért mert Szálasi használta az Árpád sávot az nem jelenti azt hogy az ő nevéhez kell kötni! Horthy is használta a piros-fehér-zöldet még sem kötik az ő nevéhez és ahhoz hogy Hitlerrel parolázott!
Azon kívül szálasi 6 hónapig volt hatalmon
elég vicces ehhez a 6 hónaphoz kötni a zászló az elmúlt több mint ezer évvel szemben
13.03. el vagy tévedve. Az árpádsávos zászló nem náci jelkép, hanem magyar nemzeti jelkép. A mai napig használatban levő, a miniszteri esküt Sajnos pont a hasonló, szűk látókörű, tudatlan emberek miatt mossák össze a nemzet szeretetét, a hagyománytiszteletet a szélsőjobboldali eszmékkel.Én úgy vagyok magyar, hogy szeretem a hazámat, a hagyományait, értékeit és nem úgy, hogy gyűlölök másokat. A szélsőjobb sem saját, hanem nemzeti jelképként használja az árpádsávos zászlót. A hungarista (nyilas) zászló nem egyenlő az árpádsávossal. Ha valaki jobban odafigyel, egy egy politikus beszéde alatt, ha olyan teremben van, mögötte a nemzeti zászlók között megtalálhatja a piros-fehér sávos zászlót.
Kis oktatófilm.
http://www.youtube.com/watch?v=bPSf-WX4yuY
A témánál maradva, ezzel a plakáttal pontosan azt árulta el magáról az illető, hogy semmivel sem különb, és tudatlanabb, mint a melegeket másságuk miatt támadó ostoba emberek. Nem pontosan jelölte ezzel meg azokat, akik ellen irányulni akart a provokációja, hiszen egy nagy Magyarország kép megint csak nem szélsőjobbos, vagy homofób jelkép, hanem annál sokkal több. Szegénységi bizonyítványt állított ki magáról, csak gratulálni tudok!
Őszintén! Szerintem poén volt, és igenis átadta az üzenetet!
Azokat az embereket meg nem tudom megérteni, akik emiatt a plakát miatt hazaárulózzák azt az embert, aki azért küzd, hogy Magyarországon béke, nyugalom, rend és szeretet legyen.
Persze, ha anno a többi, hasonló célokért küzdő ember sem képviselte volna hasonlóan radikális módon a véleményét, hanem azt mondta volna, hogy "édes kicsi drága rasszisták, magyargyűlölők, oroszok, törökök, tatárok, stb. nem utálunk mi titeket, tiszteljük szent jelképeiteket", akkor biztos szebb hely lenne ma Magyarország...
"Persze, mutass egy példát amikor nem neonáci szimbólumként használják az árpádsávot..."
Honvédség.
Hajrá, bizonyítsd kérlek, hogy 30 000 ember -merthogy durván ennyien tagjai a honvédségnek, tisztet/altisztet/polgári hivatalnokot ideértve - mind-mind neonáci, vagy újfasiszta eszméket vall.
Lásd a 11-es hozzászólásomat:
"És ne keverjük az árpád-sávot, mint az egész magyarság jelképét, a rá megtévesztésig hasonlító árpád-sávval, amit a szélsőjobb próbál kisajátítani magának. A gúny tárgya az utóbbi volt, nem az előbbi, ez ugye világos?"
Ne legyetek már ilyen ostoba demagóg szerencsétlenek.
Ez a kép a jobbikos-náci-fasiszta embereket figurázza ki.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!