A Magyar mezőgazdaság 100 millió ember élelmiszer ellátását tudná biztosítani első osztályú minőségben. Egyet értesz ezzel a kijelentéssel?
nem ezt mondtam, hanem azt hogy a városban is élnek semmirekellők, azok jönnek le falura. mert ezek ott sem tudnak normálisan élni. mindenhol vannak tehetősek és semmirevalók faluban városban egyaránt.
nem bántom a városiakat
sajnos igazad van !! a falusi ifjuság nem müveli a kertet
akkor se ha a háza mellett van ! látom Héregen,amig a szülök élnek,addig van zöldség a kertből,akinek már szülője nincs az csak a multihoz jár
miért nem kelt ki a paprika magja,amit januárban vettettem
a kis poharakba..mert egy megvett paprikából szedtem ki
na de régen kikelt,ebből lett a palánta,én is csináltam igy...jo-jó semmi nem olyan ,mint régen..kár !
sajnos valóban nincsenek a kiskertek müvelve,a nagyon szidott szoci világban mindenkinek szép kertje volt és sok állata a ház körül, egy család el tudta látni magát
hússal,zöldséggel egész évre
ma miért nem ??? a barátnőm,aki a kertjét maga müvelte,a gyerekeit kimélte,nem tanitotta kertészkedésre...most meg ott rohad a kert a gazban, a 40 éves fiatal meg siránkozik
milyen drága a kaja és döglik a képernyő előtt !
hát te vagy marha okos!
tudván tudom az hogy x növény (amit mellesleg 20éve termelünk) nem terem akkor mikor ki van rakva rá hogy magyar.
egy másik példa: Romániából behozott zöldsêget adnak el magyar színekben!
árulsz a bp-i nagybanin? vagy csak a szád jár?
jaj nagon sajnálom,hogy ez a jól feldobott téma,megint egymás szidásába megy át..más kéréseknél is sajnos ezt lehet olvasni,hogy az első néhány hsz.után már egymást szidják a beirók !! mire jó ez ? persze lehet más véleménye mindemkinek,vagy más tapasztalatam, de egymást
szidni, becsmérelni semmi értelme,attól nem leszünk okosabbak.Jó nem kell szeretni se egymást,de a különböző
élethelyzet más és más véleményt generál.
MIÉRT IZRTLENEK A GYÜMÖLCSÖK ?jó,persze zölden szedik le
aztán a ládában érik meg,akkor hol lehet jó izüt venni ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!