Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Magyar mezőgazdaság 100...

A Magyar mezőgazdaság 100 millió ember élelmiszer ellátását tudná biztosítani első osztályú minőségben. Egyet értesz ezzel a kijelentéssel?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor van bizonyíték rá? Szerintem nettó baromság...
2014. júl. 4. 10:49
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, költözzön mindenki vidékre, mert a városiak, és a panelben lakók semmirekellők? :D
2014. júl. 4. 17:21
 22/27 anonim ***** válasza:

nem ezt mondtam, hanem azt hogy a városban is élnek semmirekellők, azok jönnek le falura. mert ezek ott sem tudnak normálisan élni. mindenhol vannak tehetősek és semmirevalók faluban városban egyaránt.

nem bántom a városiakat

2014. júl. 4. 18:10
 23/27 anonim ***** válasza:

sajnos igazad van !! a falusi ifjuság nem müveli a kertet

akkor se ha a háza mellett van ! látom Héregen,amig a szülök élnek,addig van zöldség a kertből,akinek már szülője nincs az csak a multihoz jár

miért nem kelt ki a paprika magja,amit januárban vettettem

a kis poharakba..mert egy megvett paprikából szedtem ki

na de régen kikelt,ebből lett a palánta,én is csináltam igy...jo-jó semmi nem olyan ,mint régen..kár !

sajnos valóban nincsenek a kiskertek müvelve,a nagyon szidott szoci világban mindenkinek szép kertje volt és sok állata a ház körül, egy család el tudta látni magát

hússal,zöldséggel egész évre

ma miért nem ??? a barátnőm,aki a kertjét maga müvelte,a gyerekeit kimélte,nem tanitotta kertészkedésre...most meg ott rohad a kert a gazban, a 40 éves fiatal meg siránkozik

milyen drága a kaja és döglik a képernyő előtt !

2014. júl. 4. 21:22
 24/27 anonim ***** válasza:
Annyira okos itt valaki, csak megsúgom, hogy most az import nem tudja felvenni a hazaival a versenyt árban, nem hiszem, hogy valaki termelőnek kiadva importot árulna, ráfizetés lenne neki. És a piacon se importot fog árulni a kereskedő, mert az nagyon drága lenne, sőt, nagyon már kapni se fog, mert a Nagybanin is zárnak a külkeresek és a kiskereskedők.
2014. júl. 4. 21:36
 25/27 anonim ***** válasza:
67%

hát te vagy marha okos!

tudván tudom az hogy x növény (amit mellesleg 20éve termelünk) nem terem akkor mikor ki van rakva rá hogy magyar.

egy másik példa: Romániából behozott zöldsêget adnak el magyar színekben!

árulsz a bp-i nagybanin? vagy csak a szád jár?

2014. júl. 4. 21:48
 26/27 anonim ***** válasza:
Képzeld a párom zöldséges és napi szinten találkozik a termelőkkel, ismeri őket, évek óta jóban van velük, ők itthon termelnek. Te maximum a nepperekről, kiskereskedőkről beszélsz, de azokat általában meg lehet ismerni.
2014. júl. 4. 22:06
 27/27 anonim ***** válasza:

jaj nagon sajnálom,hogy ez a jól feldobott téma,megint egymás szidásába megy át..más kéréseknél is sajnos ezt lehet olvasni,hogy az első néhány hsz.után már egymást szidják a beirók !! mire jó ez ? persze lehet más véleménye mindemkinek,vagy más tapasztalatam, de egymást

szidni, becsmérelni semmi értelme,attól nem leszünk okosabbak.Jó nem kell szeretni se egymást,de a különböző

élethelyzet más és más véleményt generál.

MIÉRT IZRTLENEK A GYÜMÖLCSÖK ?jó,persze zölden szedik le

aztán a ládában érik meg,akkor hol lehet jó izüt venni ??

2014. júl. 5. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!