Miért van az Eu ban a mezőgazdaság és az élelmiszer-feldolgozóipar támogatva?
Igen igen!
És így hogy feloldottan a "visszakérdezés" helyetti általános kérdezés alapesetét akár válaszolhatsz is!
És akkor talán elárulom hogy mi a baj a magyar mezőgazdasággal a ma megvalósuló formában!
Bejöttél a csőbe!
Most ciki lesz ha nem tudsz válaszolni.
Mert az élelmiszeripar támogatás nélkül nem létezne.A mezőgazdaság nem nyereséges vállalkozás,többek között időjárás függő.Ha jó a termés,akkor nem lehet eladni,csak alacsony áron,a raktározás pedig nagyon sokba kerülne,ha rossz a termés,akkor pedig magas az ár,de hiány van belőle.
Ne viccelj már!
Ha senkinek nem lenne támogatása, akkor ugyan ez a helyzet lenne! Ráadásul, sehol nincs máshol a világon és ott is esznek az emberek!
Sokkal egyszerűbb a valódi ok!
Te nagyon hülye vagy!Mivel én benne dolgozom,tudom mi a dörgés.Te állítottál valamit,én meg kiröhöglek kapásból...Szerintem nem én vagyok tarlótűzben:))))
Én meg a Római pápa behajtója vagyok.
Mesélj, és majd látjuk.
A helyzet hogy én pontosan tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!