Az ún: DEMOKRÁCIA után és a mai korrupt és rothadó világrendszer után MI JÖHET?
Tudatlanságban tartanak? Ingyenes a közoktatás, könyvtár hegyek vannak, baromi könnyű egyetemre jutni (államilag támogatott!) - az internet korában szinte bármilyen publikációt, rengeteg előadást, könyvek millióit éred el.
Nem - te tartod magad tudatlanságban, mert lusta dög vagy, és sokkal jobb kívülre mutogatni, hogy nem hagynak tanulni, mint élni a milliónyi lehetőség egyikével :)
könnyű egyetemre jutni? És szerinted a koleszt ki fizeti? Meg a jegyzeteket? Mert ugye a felsőoktatás is olyan, hogy inkább a tanár jegyzetét szerezd meg ha jót akarsz magadnak, mert amúgy szívatásról szól az egész.
Ja és ha nem vesznek fel kollégiumba? Albérlet még drágább. Dolgozzak mellette? Megnézném te hogy dolgoznál villamosmérnök meg gépészmérnök szakon, amikor állandóan tanulni kell rá. Nem mindenki szülei képesek félrerakni 10 ezreket!!!!!! Valaki hónapról hónapra él! Valaki...fél ország.
#11+12
Az ingyenes digitális információszerzés eszközei:
m1 m2 = Fidesz propaganda...
RTL TV = reklámok és celebek...
DTV = külhoni ügyek...
A tudatlanságban tartás egy tipikus esete ez!
Ha netán van időd utána menni az eseményeknek, akkor az egy összeesküvés elmélet lesz!
A tudatlanságban tartás nálatok már beérett!
Képzeld, én is dolgozom. Képzeld, dolgoztam egyetem mellett is. És fenn is kellett tartanom magam. Nem egy ember meg tudja tenni... Persze, nehéz - de a lehetőség adott.
Sőt, elmehetsz levelezőre is. Sőt, képezheted magad otthon is.
Én is dolgozom - programozó vagyok, napi 8 óra melóhelyen, majd hazamegyek, és este tízig folytatom a saját projektjeimet, mert jobban akarok élni. Hogy, hogy nem, mégis van időm mellette tanulni.
De, mielőtt belémkötsz: dolgoztam fizikai munkát, pakoltam egy éven át elektronikai hulladékot, másztam 8-10 méretes polcokra, nyáron 40 fokban a tűző napon, télen meg -20-ban, szabad ég alatt... Aztán hazamentem, és leültem tanulni, mert nem ott terveztem leélni az életem. Nem, nem volt egyszerű, de ha most körbenézek magam körül: megérte...
Sokan vannak, akik ennél sokkalta nehezebb helyzetből tudnak kikapaszkodni, nekünk, Európaiaknak és magyaroknak nagyságrendekkel könnyebb dolgunk van tudást szerezni - röhej emellett tudatlanságban tartást mondani.
Aki meg csak a pár tv csatorna előtt fárasztja az agyát, az ne lepődjön meg rajta, ha olyan is a világ körülötte :) A lehetőség adott, csak éppen tenni kell érte, hogy kihasználjuk. Az meg fárasztó, tudom...
Nos, szőr!
A kivétel erősíti a szabályt!
-egyébként gratulálok!-
"A tudatlanságban tartás nálatok már beérett!"
Aha...
Ki gátol meg amúgy téged abban, hogy ezeket a csatornákat NE nézd? Van 3-4 nagyobb csatorna, ha már végighallgatod mindnek a híradóját, egyik A-t fog mondani, másik B-t, abból már egy maroknyi ésszel tudod átlagolni a valós helyzetet. Vagy a példának okáért...miért a TV előtt ülsz? Miért nem műveled magad (vagy a kis kertet)?
Ahelyett hogy a tudásod bővítenéd, inkább bambulsz a tv előtt. Ilyenbe becsülendőek pl a mai bloggerek, telefonos, filmes, akármi témában. Szabadidejükben utánajárnak az adott témának, megtanulnak jól előadni, megtanulnak programokat használni, hogy elkészíthessék a videóikat...és valójában csak emberek akik ugyanúgy otthon vannak mint te.
Az meg ne legyen már duma, hogy "ez marad a munka után"...meg "nem tud netezni"...miért ne tudna? Csak egyszerűbb a töködet vakarni a tv előtt, ennyi a történet. Persze megértem én azt is, akinek se kedve, se ideje máshoz, csak az meg ne siránkozzon mert ő maga választotta a tv-t.
De ezt hiába magyarázom olyannak, akinek addig tart a világ hogy RTL Klub, és csak a hülyeségeit képes hangoztatni.
#19 -én jobban tudom-
Igen!
Csak a többség, a nép ilyen!
És ők szavaznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!