Konzumer demokráciában élünk?
Kérdező: Azért nem válaszolt eddig senki mert senki nem tudja mit jelent az, hogy komzumerizmus.
Én sem.
Mi lenne, ha elmagyaráznád és akkor kapnál válaszokat.
Egyrészt a kérdésből kiderül hogy a kérdező nincs igazán tisztában a magyar nyelvtannal, ugyanis magyar nyelvre átírva amiről ő beszélni óhajtana az a konzumizmus:
Másrészt a szóösszetételnek úgy igazán nincs jelentése, de élek a gyanúperrel, hogy a kérdezőben egy újabb Marx veszett el és arról akar minket meggyőzni hogy akinek pénze van és költeni is akarja, csak annak vannak jogai a magyar társadalomban.
Ezt a vadkapitalista fertőt amiben csak a burzsoázia szűk rétege nyomja el ismét a proletariátust, fel kell számolni. Amely folyamathoz hosszú út vezet. Kezdetnek sok okító videót meg kell nézni erről a neten, majd megadnak egy mozgalmat (hazait vagy külföldit) aminek minden szavát innia kell minden felelősen gondolkodó és önálló embernek. Majd ezen csoport elvezet a hazai/világszabadsághoz, amikor mindenki boldog lesz, feltéve ha az új csoport tagja és finanszírozta már a csoportot kisebb-nagyobb összegekkel.
Ja és ki is felejtettem, hogy a társadalmi megbecsültséget csakis a felszínes értékek adják amik pénzért megvehetőek, és a kérdezőhöz hasonló emberekkel akik minden másban felérnek a városuk teljes lakosságával, de a fentebb említett státuszszimbólum szerző eszköz korlátozott rendelkezésre állása miatt nem igazán sikeresek.
Najó most csúnyán prejudikáltam, de ha más óhajod sóhajod van mondd nyugodtan, kedves kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!