Van esélye a Jobbiknak megnyerni a 2018-as választásokat?
Utolsó válaszoló!
Tegyük fel, hogy mondjuk te egy érdekes emberfajtának a tagja vagy.
Mondjuk, például ömm "ÚjKovok" = ÚK.
(Ezt most találtam ki, nehogy már megbélyegezzenek engem hogy antiszemita vagyok.)
Tegyük fel hogy a közel múltban volt egy népirtás az ÚK ellen.
És ezt te, a mai világban kihasználva alakítasz egy pártot névtelenül, amibe rengeteg olyan ember lép be, akik ÚK ellenesek, de veled nem fognak találkozni.
A baloldali libsik hogy megmutassák mekkora "demokraták" kiállnak az ÚK mellett.
Ne feledd azt, hogy alapítottál egy pártot, de nem tudják hogy te alapítottad, aki egy ÚK, csak azt, hogy a pártban sok az ÚK ellenes.
Szervezel összejöveteleket és nyilvános felvonulásokat az ÚK ellen.
Eközben alakítasz egy céget ami az ÚK ellenesség ellen gyűjt adományokat.
Megint ne feledd hogy a baloldal nyomorÁk formájára éppen téged támogat, aki alakított egy céget az ÚK ellenesség ellen, és a sok baloldali vagy libsi nyomorÁk majd adományoz neked.
Az is adományozni fog, aki nem is érti a politikát, csak hadd tűnjön már demokratának.
A lényeg:
A párt, amit annyira szívlelsz, valójában egy pénzt párt.
És pont azok az emberek állnak az élén, amiket te rejtett rasszizmus kép leírtál ( *idézem: "Zsidesz" ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!