Van esélye a Jobbiknak megnyerni a 2018-as választásokat?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 22:50
21/37 arti válasza:
van hát. A baloldal gyakorlatilag megszünik mert nincs rá valós társadalmi igény plusz az mszp-nél még a jobbik is jobban képviseli a baloldali értékeket. A fideszről meg csak annyit hogy 4 év alatt vesztett 600 000 szavazót nem nehéz kimatekozni mi lesz 4 év mulva soba ábrándulnak ki a fideszből még a leg fanatikusabbak is mint amilyen én is voltam, a kérdés tehát inkább az, hogy vajon majd a jobbik kormánybol is ki kell e majd ábrándulni
22/37 anonim válasza:
Nincs. Ha a közvélemény kutatások alapján túl közel lesz a Fideszhez, akkor a Fidesz megváltoztatja a választási törvényt, úgy hogy az neki kedvezzen.
arti :
Jelenleg csak baloldali pártok vannak a parlamentben, sajnos a jobboldalra nincsen igény a kádárista szemléletű lakosság körében.
24/37 anonim válasza:
A következő 4 év botrányaitól is függ ez, attól hogy mennyire fog tudni kormányozni a fidesz, és meg fogja-é tudni őrizni a szavazóit. A Jobbik a programja szerintem jó, de a radikalizmust a pártból el kellene hagyják, és kicsit még jobban közép felé húzzanak. Majd megválik 2018-ba, kíváncsi vagyok kinek lesz igaza.
26/37 anonim válasza:
"Van esélye a Jobbiknak megnyerni a 2018-as választásokat?"
Nem. Zéró, nada, none, semmi, nothing, double ought, nincs.
Pont.
27/37 anonim válasza:
Nincs. Biztosan erősödni fog, de legjobb esetben második helyen szerepelhet. Én úgy saccolom, hogy a Jobbik 2026-ban nyerhet leghamarabb.
28/37 anonim válasza:
Előző: mindig azt saccoljátok, hogy most nem, na de x év múlva aztán biztosan :D
29/37 anonim válasza:
28-as: Ez csak reális gondolkodás. A Jobbik négy év alatt nem erősödhet annyit, hogy leelőzze a baloldalt és a Fideszt is, sőt, talán 8 év alatt sem. De ki tudja. Lehet, ha Isten is úgy akarja, a Jobbik 2022-ben már megnyeri a választásokat :D
30/37 anonim válasza:
Kérdező! Igen van esélye a jobbiknak hiszen ha megnézed a választási eredményeiket akkor lehet látni hogy eddig mindig erősödtek. Vajon az mszp-t miért verte most le? Mert gyengék és sok ember bennük látja a reményt, de remélem 2018-ra ráébrednek azok akik a fideszre szavaztak hogy ugyanolyan mint az mszp sőt még rosszabbak. Ha nem is 2018-ban de 2022-ben tuti nyernek, de a fidesznek nem lesz 2/3-a 18-ban. 2018-ban 30-35% között tuti elfognak ennyit érni az országgyűlési választáson de addig még sajnos várnunk kell 4 évet és addig az orbán-rablóbanda lesz hatalmon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!