Akik azzal védik a multikat, hogy ők legalább rendesen adóznak ehhez mit szólnak?
Munkaügyi bíróság
A többit keresd ki magadnak és a továbbiakban ne játsszd a hülyét ha nekem írsz, sajnos nem érek rá hülyékkel foglalkozni, akik azt hiszik, h a multiknál 100% rendben minden....
"Munkaügyi bíróság"
Pontosan. Vagyis ha szabálytalanul járnak el, eljárás indul ellenük. Ennek így is kell lennie. De hidd el, ritka az, hogy nincs egy kiskapu ilyesmire. Ha ismernéd a munka törvénykönyvét, akkor tudnád, hogy gyakorlatilag már azt csinálnak, amit akarnak. Hidd el, nekem se tetszett sok minden, de mindre volt valami a munka törvénykönyvében.
pl. éjszaka dolgoztál, és kötelező túlóra délután? 8 órát "pihenhetsz", a szabályos.
nem fizetik túlórának, de köteleznek rá vasárnap, hogy dolgozz? megtehetik.
ledolgoztatják a szünetidőt? megtehetik.
Ezért mondom, egy dolgot próbálj meg nekem mondani, ami nem rugaszkodik el a valóságtól, és szabálytalan. Itt olyasmire gondolok, hogy valakit 2 napot dolgoztatnak pihenés nélkül, azt talán még nem tehetik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!