Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor miért hagyja,...

Orbán Viktor miért hagyja, hogy ennyi fiatal hagyja itt a hazáját és menjen egy idegen országba?

Figyelt kérdés
Miért nem tesz ellene valahogy, végül is ő az ország feje, illetve az ő kormánya hozza a döntéseket. Valahogy korlátozni kellene, hogy a tehetséges, értelmes fiatal generáció külföldre menjen, és ott próbáljon szerencsét a saját hazája helyett.

2014. jún. 25. 16:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

arrol ne is beszeljunk, h sajat penzbol, nyaralni, v vmi komolyabbat venni lehetetlen, hiaba teszek felre, mindig tortenik vmi, vagy kocsival van vmi stb, kb horol-hora elek.

“jolvanezigy?”

2014. jún. 26. 09:04
 22/29 A kérdező kommentje:
20-as: persze, megértelek, én se azt mondtam, hogy kényszeríteni kellene őket, hanem hogy egy kicsit erősíteni kellene a hazaszeretet, hogy ne csak nyugdíjas korára jöjjön majd vissza. Sok ismerősöm és rokonom is van, aki azért dolgozik külföldön, hogy majd nyugdíjas korára nyugodtan élhessen. De addig pedig nincs itthon, a hazájában, vagy csak 3 havonta hazajön. Abban is igazad van, hogy ha itthon meg tudnák teremteni a normális munkát, akkor kevesebben mennének ki. De aki nagyon akar, az talál is munkát, főleg, ha diplomás, de ez csak az én meglátásom!
2014. jún. 26. 09:56
 23/29 anonim ***** válasza:

erositeni a hazaszeretetet? Hogy kepzeled konkretan?

Egyebkent ez nem a hazaszeretetrol szol, hanem arrol hogy mindenkinek egy elete van.

2014. jún. 26. 10:15
 24/29 anonim ***** válasza:

"Egyebkent ez nem a hazaszeretetrol szol, hanem arrol hogy mindenkinek egy elete van."

Ha 100 eletem volna, akkor sem elnek 1 percet se Magyarorszagon. Vilagon a legjobban jartam azzal, hogy a szuleim Nemetfoldon csinaltak meg engem. Magyarorszag troger. A vezetoi mocskos patkanyok, de azok is voltak 2010 elott is (Gyurcsotanyekrol beszelek). SOHA MAGYARORSZAG.

2014. jún. 26. 11:51
 25/29 A kérdező kommentje:
24-es: inkább meg sem szólaltál volna.....
2014. jún. 26. 13:37
 26/29 anonim ***** válasza:

"24-es: inkább meg sem szólaltál volna....."

Vagy inkabb te ne nyitottad volna ki a lepenylesod. Nezopont kerdese, nem?

2014. jún. 26. 19:04
 27/29 anonim válasza:
Mi Gyurcsány idején jöttünk ki, ő azt mondta, mehetünk...
2014. jún. 26. 21:33
 28/29 Skorpió87 ***** válasza:
Így is vagyunk elegen, akik elvileg bedőlünk a hülyeségeinek.( Lásd: Másodszor is 2/3 ) Lehet arra számít, hogy hátha visszajönnek 1x, akik kivándoroltak, mert visszahúzza őket a szívük. Ha nem, akkor nem hazafiak, ilyesmi, gondolja ő. Ezt már csak ő tudja. Megtehetné, hogy marasztalja őket, de nem is akar ez ellen tenni, valószínű még nem olyan magas a létszám, hogy akcióba lépjen. Más tervei vannak...más hülyeségei...
2014. jún. 28. 01:28
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem is.
2014. jún. 28. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!