Orbán Viktor miért hagyja, hogy ennyi fiatal hagyja itt a hazáját és menjen egy idegen országba?
Mit kéne tennie?
Tiltsa meg embereknek, hogy oda menjenek ahova akarnak?
Különben is, az egyetemistákat már röghöz kötötte.
Nem értem, hogy mi érdeke lenne tenni ellene.
A tevés az egy csomó fáradsággal, idővel és energiabefektetéssel jár és semmivel nem lesz előrébb tőle, mert a pénze az ugyanannyi lesz, mintha nem csinált volna semmit.
Akkor meg minek csináljon bármit is?
"Az ő gyerekeinek úgyis meglesz mindene, hogy másokkal mi lesz, azt ő meg lesz*rja."
Ezt mondtam én is.
Vagy miért kéne tennie bármit is? Esetleg a két szép szemünkért?
Hatekonyan ugy lehetne megakadalyozni, ha kilepne az EU-bol, felhuzna ujra a vasfuggonyt, es lovetne a menekulokre.
Errol szerencsere most meg nincs szo. Meg rosszul is mutatna egy kis Eszak-Korea Europa kozepen.
A masik lehetoseg az lenne ha egy elheto orszagot teremtene, amiben van perspektiva, es nem csak a slepp, az oligarchak, a haveri kor, meg a nyugdijasoknak lenne szep a jovo. Akkor talan kevesebben mennenek kulfoldre. Csak ez talan meg nehezebb mint az elso variacio, es lathatoan otlete sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!