A kommunizmusnak volt több halálos áldozata vagy a nácizmusnak?
Ez nézőpont kérdése:
Merthogy kit üldöztek mindig azt kell nézni.
Aki munkás ember volt, azt nem. Ergo akkor éltünk, parizert csak a macskának adtunk, most nem hoyg én, de a szüleim se tudnak venni egy rúddal. Kis túlzás, rendben van, de tetszik érteni az egyenlőséget? Most nincs autóm, sem saját lakásom. Nesze neked kommunizmus, akkor lett volna lax egy lada.
Más:
Nácizmus:
Ők nem egy ideológia megteremtője voltak, hanem egyszerű TÖMEGGYILKOSOK, akiket börtönbe vetettek később, akit el tudtak kapni. Amerika, és a nyertes hatalmak.
"Most nincs autóm, sem saját lakásom. Nesze neked kommunizmus, akkor lett volna lax egy lada."
Most vehetsz 200-300 ezerért egy használt opelt. Az általad imádott cuclizmusban várhattál volna 10 évet a trabantra.
Nekem 2 - 300 ezer forintom sincs egy használt opelra. Már bocs, és a Dunántúlon élek.
Szerintem a használt opel is csak azoknak van, akinek van munkahelye, nem?
Megmondom először mi kéne:
1; Munkahely
2; Saját lakás , és nem albérlet.
3; Ruházkodni
... És csak valamikor a sor végén az autó
"Nem tehetek róla, ha lúzer vagy."
Egyébként én a Dunántúlon lakom, szóval itt azért a lakosság körében első a lakás. Nem holmi albérlet, meg ilyenek. Bár szerintem lúzer te vagy ha még mindig albérletben laksz. :DDDDD
Anyád pi**ja lúzer b**azdmeg. Mi a 60 -as években nőttünk fel, amikor te még a világon se voltál te t**aknyos. Az apád az g**anéj még tervbe se vett.
Majd mindjárt keresztüllőlek, ro**hadék. Akkor po**fázzál, majd ha te is eléred a 40 -éves kort legalább.,
A kommunista pártot meg ne szidjad...
Akkor éltünk, szerencsétlen.
Lap alja. Nem lúzerezünk le senkit.
Ülj le fim, egyes!
Az általad imádott cuclizmusban várhattál volna 10 évet a trabantra.
Micsoda? Úgy hazavágjuk az OKJ-s Jobbikot hogy csak nyekkeni fog. Muhahahahahahaaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!