Ezekért a vasúti jegyárakért miért nem fejlődik a vasút? Hatalmas mértékben emelkedtek a jegyárak, viszont alig fejlődött valamit. Akkor miért is fizetünk többet, ha semmit nem kapunk?
ma 11:15
Persze az elővárosit én is szeretném. Klíma, tisztaság, nem büdös, szép, stb... na de a gyorsak.
Egy tanár mondta, hogy mentek volna osztálykirándulásra. Kértek egy vagont a mávtól, mikor odaértek kiderült, hogy jaj elfelejtették. Ok akkor a többibe kell szállni. 30+ fokos melegben az ember mit meg nem adna a hosszú vonat út alatt egy klímáért. Ja az nincs ezeken, de helyette a fűtés volt bekapcsolva. Mi van? Az a vicc, hogy ilyennel már én is találkoztam. Nyáron érzem, hogy megy a fűtés.
A MÁV is idióta.
Gyorsvonati kocsinak megvette Németországtól azokat az ótvar , szemét halberstadti kocsikat, általában azok vannak gyorsvonati kocsiknak.
Nyáron 50 fok van benne, az ablakok egy részét le sem lehet húzni, mert Németországban nincs olyan meleg, nem kell mindnek lehúzhatónak lenni.
Nem beszélve arról, hogy üléseik is rohadt kényelmetlenek.
Legalább alakítanák át azokat a kocsikat, mert így ahogy vannak, 0 színvonallal rendelkeznek.
A tömegközlekedés sehol sem él meg a jegyárakból, mindenütt állami támogatásra szorul.
A jegyárbevétel nagyon kevés, mivel a legtöbb utasnak kedvezménye van. A teljesárú jegy olyan drága, hogy akinek nincs kedvezménye, annak nem éri meg vonattal utazni.
Egyébként vannak fejlesztések EU-s forrásból. Nyugat-Magyarországon szuper légkondis vonatok járnak. Sajnos én borsodi vagyok, így nekem maradnak a muzeális szoci szerelvények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!