Ti nem tartotok attól, hogy a kétfarkú kutyapárt Parlamentbe, ill. előkelő politikai pozíciókba jutása esetén komoly károkat okozna Magyarországnak?
"De ti azt várjátok, hogy majd a kormány rendeletei segítsenek rajtatok."
Ja, tudod ezért tartjuk őket és ezért vannak fizetve a pénzünkből.
"Mint egy rossz osztály, ahol a tanulók azért rosszak, mert a tanár nem szigorú, és nem ordít velük."
Nem. A legtöbb ember tulajdonképpen egy csendes tanuló, aki szótlanul nézi, ahogy a vadállat osztálytársai szétkapnak mindent, a tanár meg nem hogy nem tesz semmit ellene, de még biztatja is őket és ő is beszáll az őrjöngésbe.
"Én mindig mindenkinek adok, és épp ezért sokan teljesen hülyének néznek. Nem. Tévedtek."
Ennek a három mondatnak nem tudom, hogy mi értelme van és hogy jön ide.
"Ha bármelyik kormány is kerülne hatalomra, bármilyen rendeletet is hoznának, nektek úgy sem lenne jó."
Ez úgy baromság, ahogy van.
"Valójában az a probléma, hogy tenni nem tesztek semmit, de szidni szidjátok, mert nem szeretitek egyáltalán ezt az országot. Azért vagytok ilyenek, mert valójában ez az ország nem a ti hazátok."
Persze, hogy nem szeretem az országot. Ha apám egy alkoholista, gyökér állat lenne, aki terrorizálja a családot és tönkreteszi az életünket, akkor őt sem szeretném, sőt egyenesen gyűlölném, ahogy ez most meg is történik Magyarország irányába.
A lecsúszott apámért meg nehogy én legyek már a felelős és a hibás, amikor neki kéne betöltenie a családfő szerepet és irányítani a dolgokat.
Vagy rúgjam szét a seggét és üssem tarkón, amikor a szájához emeli a pálinkás üveget? Ezt kéne tenni a Dicsőséges Ongriával, hogy helyreugorjon az esze?
"Ez úgy baromság, ahogy van."
Jó, akkor mond meg nekem, hogy jelenleg ki az, aki meg tudná oldani a gazdasági helyzetünket? Ki az, aki visszaszerezné az eladott gyárakat? Ki az, aki képes megállítani egy egész országban a bűnözést? Ki az, aki képes visszaszerezni magyarország hírnevét? Senki, de ha mégis tudsz egy pártot mondani, kérlek azt is mond, hogy mégis hogyan lenne erre képes, akár a felsoroltak közül EGYRE is.
Bármilyen rendeletet is hoznának, lenne legalább 3 millió ember akinek nem kedvezne és elleneznék. Nem tehetek róla, hogy ez az ország ennyire megosztott. Nem így kéne gondolkodni, itt már nem segít az, hogy nemzetieskedünk. Mert túl sokan vannak, akik más nemzethez tartoznak, legalábbis érzelmileg. Itt a társadalmat össze kéne fogni, mégpedig NEM úgy, mint a jobbik. Az emberek szívéből ki kéne irtani a nemzetieskedést, mert ha azt hallják, hogy magyar nemzeti, akkor rögtön előtör belőlük a saját nemzeti érzelmük, és lehurrogják, csak gyűlöletet vált ki belőlük. Nem, NINCSENEK nemzetek, magyarország van, amiben emberek élnek, és mivel nem ugyanarról a területről származnak, ezért az anyanyelvük más volt a szüleiknek, de ők már itt élnek, be kell illeszkedniük, ez az új hazájuk. Azért mert itt tartunk igenis nem csak a kormány hibája, hanem mi is tehetünk róla, mert nem próbáljunk sehogy sem megoldani a dolgokat. És nem nemzetieskedéssel, hanem először is úgy, hogy saját gyerekünket szépre is jóra tanítjuk. De ha a kocsmák részeg, nem beszámítható fehérekkel vannak tele, akkor itt most mi hova gondolunk?
Itt nem csak a romákkal van a gond, hanem azzal is, hogy a az egyik fehér azért utálja a másikat, mert nem horvát, hanem magyar.
"Persze, hogy nem szeretem az országot."
Akkor mégis mi a fenét keresel itt?
"Akkor mégis mi a fenét keresel itt?"
Mér, hol keressek, ha nem itt?
A többit sem szeretem, de magyarul beszélek a legjobban, ezért nagyjából itt tudok a legjobban érvényesülni.
Magyarok utálják Magyarországot,csak azért mert elégedetlenek? Mennyi országban vannak tüntetések a megszorítások véget? Akkor ők is utálják az országukat?
Ha a rendszer rossz akkor az már egyenlő azzal , aki fel meri emelni a hangját, az takarodjon ki külföldre?
"Ja kell a zsidó cigányoknak a hely."
Nem hiszem, hogy azok a zsidók ennyire ide akarnának jönni. Főleg nem BAZ megyébe.
Kérdező, te sem vagy tisztában a saját kérdéseddel!
Egy dolog bejutni a parlamentbe (5%-os küszöböt meghaladni, ami nem kis teljesítmény) és egy másik dolog kormányra kerülni. A legtöbb törvény megvalósításához >50% támogatás kell, de vannak esetek, amikor >66%. Szóval ehhez nem elég csak bejutni. Félni esetleg akkor kell miattuk, ha meghaladták ezeket az értékeket. Egyébként akkor is ott a kérdés, hogy hány kormány volt eddig, amelyik meg akarta tartani és meg is tartotta a választási ígéretüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!