Mi lesz a vége Magyarországnak? Hogy látjátok a jövőt?
Több oka is van annak, hogy aggódok.
1. Folyamatos a kivándorlás, jó a környezetemben leginkább azok az emberek döntenek így ,akiknek itt nem jött be az élet, mert nem is tettek érte, de nyilván megáll az is, hogy a sikeres emberek is belevágnak a még jobb élet reményében.
2. Egyre több a segélyezett ember, akik között egyre több az analfabéta.
3. Nincs olyan politikai párt, akikre szívesen szavazok.
A Fidesz egyértelműen a saját zsebét tömi, a baloldal csak tömte, a Jobbik még elmenne, mert kimernek mondani dolgokat, de az Eu ellenességükkel kinyírnak, az LMP meg kész vicc, bár most ők is váltottak szerintem pozitív irányba.
Attól tartok, hogy jó 10-15 éven belül össze fog omlani a rendszer, polgárháború lesz a romák és a magyarok között és a vége egy totál elszegényedett ország lesz, amit páros lábbal rúgnak majd ki az Unióból.
És miért aggódsz ha szabad érdeklődnöm?
Amiatt a pár pénz jancsi miatt, akik itthon kerestek szalagmunkával 80-at, megelégelték és inkább kimentek mosogatni?
Vagy a pár valóban jó eszű ember miatt, akik meg itthon nem tekintik kihívásnak a munkájukat?
Én nem tudom de nekem jó itthon, ha bemegyek orvosi ellátásra tudom hogy mit fog csinálni miben egyezhetünk meg, ez szól a fogorvosra is, ismerősöm kint Londonban ment tömésre, úgy el lett szúrva a foga hogy húzni kellett, itthon csináltatott csapos fogat.
Ne a kivándorlás izgasson meg a jó szakemberek, hisz épp elég van itthon is, legalábbis én az utolsó magnó szerelőtől a háziorvosig nem tapasztaltam hátrányt.
Politikával meg épelméjű ember nem foglalkozik, csak azok akik magukra veszik a TV-ben látható dolgokat.
Szerbia, Románia, is hogy megmenekült az elszegényedéstől ráadásul milyen jól élnek azért, sőt már jobban mint Mi, figyeld meg Ukrajna is észhez fog térni, nem ez a háború fogja őket meg csömörlötté tenni.
Itthon pedig már érnie kellene egy háborúnak ahol embereknek kéne meghalnia hogy ez az elmebeteg kormány meggondolja az eddigi tetteit.
El fog balkanizálódni.
Nézd meg Szerbiát, Bulgáriát, Romániát.
Na, kb. ilyen lesz idővel.
Egy valamiben biztos vagyok, polgárháború biztos, hogy nem lesz a cigányokkal, mert ahhoz messze nem elég szervezett a cigányság, de még a magyarok sem.
Én a lassú rothadás híve vagyok, szerintem az esélyesebb, vagyis szépen fokozatosan olyan lesz az ország, mint BAZ megye.
Pár pénz jancsi?Az a szerinted pár ember az év végére el fogja érni az 1 millió főt is.
+1 a lassú lecsúszásnak. Az ország azt csinálja, amit már ~100 éve csinál. Elmarja itthonról az eszét, akik meg maradnak, azok közönyösen várják, hogy valamerre elinduljanak a dolgok, de aktív szerepvállalás nélkül ez a valamerre a lefelé lesz a Balkán felé. Magyarországnak meg fog romlani a kapcsolata a nyugati országokkal és kelet felől vesz példát. Megerősödik a keleti típusú autokrata kormányzat, növekedni fog a különbség a gazdagabb és szegényebb rétegek között. Folyamatosan ellenségképnek nyomják az EU-t és a nyugatot, míg végül tényleg eljuthatunk oda, hogy az ország kilép vagy kizárják.
Furcsa, mennyit változott 10 év alatt az ország jövőképe.
Amúgy én azt is látom, hogy egyre több a primitív ember és általában ezek potyogtatják sorra, felelőtlenül a gyereket, a kulturáltak viszont ódzkodnak tőle, mert nem akarják, hogy ilyen világban éljen az utódjuk, ezért igyekeznek nem vállalni. És itt most nem kimondottan cigányokról és magyarokról van szó, bár nyilvánvaló, hogy a cigányoknál sokkal nagyobb a számbeli és minőségi aránya is a primitívségnek, mint a magyaroknál.
Szóval elég szomorú vége lesz ennek szerintem.
Én 3 dolgot tudok elképzelni.
1: amit Te is írtál, összeomlik az ország és feldarabolódik. Valószínűleg a környező országok fognak minket felosztani. Amit valószínűnek tartok: Románia - Kelet-Alföld, Ausztria - Dunántúl, Szlovákia - Észak-Mo.
2: egy háború során ( nem feltétlen konkrét háború, hanem mint Ukrajnában van az oroszok és az ukránok között ) a keletiek "foglalnak el".
3: az Eu. megun minket ( bár ehhez nagyon közeli helyzet kell az 1-eshez, azaz a gazdasági összeomláshoz ) és szimplán "beolvaszt" / megtámad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!