Ti nem tartotok attól, hogy a kétfarkú kutyapárt Parlamentbe, ill. előkelő politikai pozíciókba jutása esetén komoly károkat okozna Magyarországnak?
Figyelt kérdés
Én félek attól, hogy a sok hülye, aki szerint semmiség egy országot irányítani és nyugodtan amatőrök kezébe adható, egy ilyen viccpártra szavaz, akik esetlegesen beváltják nagyszabású ígéreteiket és ezzel mind a társadalomban, mind a gazdaságban károkat okoznak.2014. jún. 24. 20:48
11/29 anonim válasza:
@9 komolyan azt gondolod, hogy nem történhetne meg?
12/29 anonim válasza:
Pfff, akkor gondolom Izlandon is nagyon hitelesek lehetnek a pártok, ha ez megeshetett. :D
13/29 anonim válasza:
Politika maga a vicc. Vagy inkább cirkusz?
14/29 anonim válasza:
Az én minden bizodalmam a kétfarkú kutyákban van!
15/29 anonim válasza:
Úgy sem lesz akkora szavazótáboruk, amivel akár egy mandátumot is szereznének. Ha mégis összejönne a bejutási küszöb, ami egyéniben a relatív többség, listáson minimum 5%, akkor sírva fogok nevetni Magyarország szavazóinak értelmi szintjén (ha eddig nem tettem).
16/29 anonim válasza:
Be fog kerülni a parlamentbe. Hiszen nincs választási lehetőség a választásokon. Orbán? Szoci? Jobbik? Nem nagy választék. Akkor már nevessünk egy jót.
17/29 anonim válasza:
Aki szerint magyarország olyan rossz állapotban van, az gondolkozzon el rajta, hogy a világon élő összes ember 90%-a rosszabbul él mint mi. Kétharmada szomjazik, és háromnegyede éhezik. Ha igazán összefognánk bármi sikerülne. De ti azt várjátok, hogy majd a kormány rendeletei segítsenek rajtatok. Mint egy rossz osztály, ahol a tanulók azért rosszak, mert a tanár nem szigorú, és nem ordít velük. Én mindig mindenkinek adok, és épp ezért sokan teljesen hülyének néznek. Nem. Tévedtek. Ha bármelyik kormány is kerülne hatalomra, bármilyen rendeletet is hoznának, nektek úgy sem lenne jó. Valójában az a probléma, hogy tenni nem tesztek semmit, de szidni szidjátok, mert nem szeretitek egyáltalán ezt az országot. Azért vagytok ilyenek, mert valójában ez az ország nem a ti hazátok.
18/29 anonim válasza:
Ez a párt nem fog bejutni a Parlamentbe, tekintve, hogy ők se veszik magukat komolyan.
Én jobban tartok a már Parlamentben lévő "politikai pozícióval" rendelkező viccpártoktól.
19/29 anonim válasza:
"Aki szerint magyarország olyan rossz állapotban van, az gondolkozzon el rajta, hogy a világon élő összes ember 90%-a rosszabbul él mint mi."
És akkor mi van?
Ha a világ 90%-ának ürüléket kéne ennie, nekünk meg vizeletet kéne innunk, akkor tulajdonképpen boldognak és elégedettnek kéne lennünk, mert az nem annyira vészes? :D
20/29 anonim válasza:
Egy alkalommal azt találta mondani a kkp vezetője, hogy ha mandátumot kapnak akkor oda adják a mandátumot civileknek. Mondanom se kell, hogy baloldali embereket mondott példának, mivel kkp-ről van szó ezt se lehet komolyan venni, de nem sok értelme van az egésznek így ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!