Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a velemenyetek a Kunhalmi-u...

Mi a velemenyetek a Kunhalmi-ugyrol?

Figyelt kérdés

Bar hala istennek kevesen vannak itt akik vedik ezt a not de nekik azert vilagossa tennem....

Ezt az embert ilyen vegzettseggel az en cegem pl nem alkalmazna pedig nem atomfizikaval foglalkozunk. Szazaval keresnek munkat diplomas emberek sikertelenul... Ez meg "oktataspolitikus" azzal a vegzettseggel ami a mcdonald`s sajburgerkeszitojenek is megvan. Tarlost kritizalni ennek a nonek meg akkor se lenne joga ha ertene a fovarosi politikahoz. Holott egy fasza rakottkruplinal tobbet nem tud osszerakni.

Ti meg egy talpraesett, szimpatikus, hiteles "politikusnak" tartjatok.

Congrats !

Ez az mai megboldogult MSZP.

2014. jún. 23. 23:30
 1/7 A kérdező kommentje:

[link]

hozzaszolasokat erdemes elolvasni

2014. jún. 23. 23:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Kunhalmi valószínűleg jó kapcsolatainak köszönheti a pozícióját.
2014. jún. 23. 23:33
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Én őszintén megvallva kedvelem kunhalmit, nekem elég szimpatikus csaj.

Szerintem félig meddig inkább a papírt kritizálják ebben az esetben amit, pl megszerzett csak a nyelvvizsga miatt nem tud felvenni.

nem szeretem az mszp-t és nem is fogom soha, de el kell ismerni hogy néha a tettek is fontosak, bár Kunhalmi csak kritizálni meg hisztériát kelteni tud, mert nincs döntési pozícióban, de én előrevetítenék neki egy kis bizalmat, ha oktatáspolitikus lenne sztem jól csinálná a dolgait.

2014. jún. 24. 01:27
 4/7 anonim ***** válasza:
"Kunhalmi valószínűleg jó kapcsolatainak köszönheti a pozícióját." - vagy annak, hogy sokat térdelt
2014. jún. 24. 07:53
 5/7 A kérdező kommentje:

"ha oktatáspolitikus lenne sztem jól csinálná a dolgait."

Látszik, hogy szellentésed sincs az egészről. JELENLEG! oktatáspulitikus. Minisztériumban dolgozott/dolgozik közoktatási területen.

2014. jún. 24. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:

01:27 vok

Szerinted Kunhalminak mennyi beleszólása van az érdemi ügyekben?

Nem állok mellette a munkahelyén de ha nem rúgták onnan ki ott megfelelően végzi munkáját.

2014. jún. 24. 12:19
 7/7 A kérdező kommentje:

"Szerinted Kunhalminak mennyi beleszólása van az érdemi ügyekben?

Nem állok mellette a munkahelyén de ha nem rúgták onnan ki ott megfelelően végzi munkáját."

Ezzel a zagyvasággal magyarázod azt, hogy még azt sem tudtad erről a nőről, hogy mivel foglalkozik jelenleg?

Ne haragudj már, egy konstruktív beszélgetés úgy történik, hogy én mondok valamit, te pedig arra válaszolsz. Utána te mondasz valamit, és én fejtem ki azzal kapcsolatban a véleményem. AMit te csinálsz most, az ez, a kettes volnék én:

1: Politikusnő blablalba

2: Igen, politikusnő blabla-blabla

1: Politikusnő blabla-blablabla

2: Nem, tévedsz, politikusnő blabla. És bla.

1: Egyébként kacsacsőrű emlős blabla-bla-blablabla...

2: dafuq?

2014. jún. 24. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!