Omega és a német Scorpions adott sikeres koncertet hétfő este a Hősök terén. Orbánt viszont kifütyülték. Mi a véleményetek erről?
Hidegen hagy Orbán. Minden miniszterelnök semmittevő élősködő, sőt, minden politikus az. Egyszerűen mákja van, hogy a halál szükségtelen munkáját/pozícióját, meg a hasonlóan felesleges, szükségtelen csatlósait/csókosait megtűrik ebben az országban, sőt, még ingyenpénzt is adnak nekik "munkabér" címen. Előbb-utóbb úgyis felakasztjuk őket, Gyurcsányék galerije mellé az Astorián.
A Scorpionst imádom, szintúgy az Omegát. Sajnálom, hogy kihagytam a hétfőit. Kóbor Jani mai napig nagy kedvencem.
az igazsághoz hozzátartozik, hogy a tömeg ideges volt, mert később kezdték el (állítólag megvárták a vb meccs végét a zenészek) és a szervezők kénytelenek voltak a videót többször lejátszani.
Ennyi erővel írhattak volna cikket a 444 fiúk arról is, hogy a semmit is kifütyülték.
Egyáltalán miért kellett ezt levetíteni egy koncert előtt?
Én sem lettem volna kíváncsi nemcsak Orbánra, de egyik párt politikusára sem. Koncertre nem azért megy az ember, demagóg szónoklatokat hallgasson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!