Remeg Bajnai a Jobbiktól, vagy vannak titkolni valói, és azért nem akar betekintést adni a költségvetése? Mi lehet benne, amiről nem szabad tudni?
Azt a nevetséges indokot amit leír, illetve nem is indok! Talán csak nem a nemrég kiadott értékelése a Jobbiknak a multikról ami megijesztette? Mi derülhet még ki?
A Fidesszel vajion összeállnak ebben a kérdésben, mert valami közös indokuk van rá?
"Ha benn lesz a Jobbik a parlamentbe, ebből is ügy lesz, ebben biztos lehetsz!"
A parlamenti 5-6%-ával a jobbik a parlamentben semmit sem fog elérni, ha csak szövetségre nem lép természetes nagy testvérével, az MSZP-vel :DDDDD
"És ha megkérhetlek „ te ostoba f@szpó” akkor ne személyeskedj!"
Megkérhetsz, de egy pártaktivistával szemben nem tudom megállni, debilke.
Most nem igazán értelek: ha a többi párt hazudik a beszámolójában, az mentesíti a Jobbikot a törvény betartása alól?
Akkor nekem sem kell holnaptól adóbevallást csinálni, vagy mi van? Szóljál ám, én hülye meg itt adózok, meg minden, aztán már rég anarchia van, basszus...
ne bántsátok meg szegény nemzeti érzelmű lelkét.. :)
amugy tényleg poén, hogy a csomó jobbik népszerűsíteni vágyó kérdésből lesz egészen más. :D ezen olyan jót mosolygok..
meg azon hogy itt komoly elszámoltatás lesz.. meg a jobbik majd megmutatja.. :) kiváncsi leszek mit mutatnak.. :D jó kis választási év. :D imádóóóm :D
Ti tényleg nagyon elvagytok tájolva!
Azt hiszitek hogy aki Jobbikos annak Árpádsávos a takarója és nemzeti színű boxer alsót visel! Igaz hogy Jobbikos vagyok, de nem igazán érdekel a tiáltalatok „ magyarkodásnak” becézett hozzá állás! A tanulmányaimat leszámítva a fél életemet külföldön töltöttem, és itthon sem dolgoztam egy percet sem másnak. Sőt ha belegondolok inkább üzletelgetni és seftelgetni szeretek, pedig a végzettségemmel sem koszolnám magam össze!
Ami miatt még is a Jobbik a számomra elfogadható, az maga az ahogy látják a helyzetet és amilyen megoldást kínálnak. Sokan azt hiszik hogy az a politika ami itt van, az a kapitalizmus amit itt tapasztalnak. Halvány elképzeléseik sincsenek arról , hogy mennyi az annyi ha nem itt kell összekaparni. Hiszen aki egyszer már nem csak mint turista járt Hollandiába, Dániába, Finnországba, a németekről nem is beszélve, annak nem lesz kedve itt darizni fillérekért.
Látni azt hogy az ottani emberek arányait tekintve teljesen érdemtelenül mennyivel jobban élnek! Hogy ott a Jobbik nemzetpolitikája szimplán egy erős nemzetpolitika, és direkt nem írtam jobboldalt, mert a Jobbik se bal se jobb! Csak ott teljesen elfogadott hogy mindenben a saját érdekek motiválnak, és igaz hogy nem foglalkoznak úgy általában ennyit a kisebbségekkel, de közel ennyi jogaik sincsenek. Ha el mégy valahová dolgozni , kapásból 3 fizetéssel találkozol ugyan arra a pozícióra, hazai, európai, és színes bőrű bérezéssel!
Mikor végig gondolod hogy miért ez a nagy eltérés, és nem az ostoba demagógiákkal akarsz választ találni akkor megérted a Jobbik programjának a lényegét. És megérted azt az egyszerű tényt, hogy amíg ki vagy szolgáltatva, addig olyan életet ami nem az életben maradásról szól nem leszel képes élni. Ez nem szemét kapitalista, vagy ordas tőke, kérdése, hiszen ha a munkaadód kihasználhat az meg is teszi, ha a tőkének kevesebbet kell érted adni akkor nem fog többet Kistarcsától – New york ig sehol. Amíg nem ébred fel a társadalom és nem veti ki az uralomra és nem viszonyra törekvő elemeit a gazdaság, addig semmit nem tehetsz. Amíg nem lesznek civilek, akik számon kérhetik a politikusokat addig lopni csalni hazudni fognak, mert a politikusok ilyenek! Amíg telefonon felhívható egy lobbi által egy politikai vezető és szabályozható, addig nem a te érdekeid számítanak sajnos.
Szóval lehet hülyézni, és titulálni, csak ezeket is fel kellene közben fogni!
Azok az adatok, amelyekről Bajnai beszél, milyen kategóriában tartoznak ?
Ha nyilvános adatok, akkor milyen alapon akarja eltitkolni bárki elől is ?
Ha bizalmas netán titkos adatokról van szó, akkor felettébb furcsa számomra a "betekintők körének" ilyen meghatározása.
A magukat független jelöltnek valló képviselőjelöltek betekinthetnek majd az adatokba ?
Ez egy idóta politikai nyilatkozat, értelmezhetetlen hangulatkeltés.
"Azt hiszitek hogy aki Jobbikos annak Árpádsávos a takarója és nemzeti színű boxer alsót visel!"
Nem. Nem hiszek semmit, hanem a te eseteden konkrétan LÁTOM, nem kell hinnem, hogy ez a jobbikos itt egy ostoba pszichopatagyanús fаszkalap, aki politikai hirdetőfelületnek használ egy kérdésfeltevő oldalt, mert nulla az erkölcsi érzéke, nulla az érzéke az illemhez, stb.
Nem. Nem hiszek semmit, hanem a te eseteden konkrétan LÁTOM, nem kell hinnem, hogy ez a jobbikos itt egy ostoba pszichopatagyanús fаszkalap, aki politikai hirdetőfelületnek használ egy kérdésfeltevő oldalt, mert nulla az erkölcsi érzéke, nulla az érzéke az illemhez, stb.
Sőt, a legnagyobb lelki nyugalommal, megpopsiználak téged, anyukád, apukád és még a kutyát meg a papagájotokat is, mert csúnya vagyok, uhhaaa uhhaaa!
És szexualpszihopata!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!