Miskolc tényleg annyira katasztrófa, mint ahogy olvasni lehet?
Olvastam pár helyen, hogy Miskolc maga a cigányparadicsom. Közbiztonság nulla, az emberek félnek kimenni az utcára, rendszeresek a lopások, betörések, emberölések.
Ez tényleg igaz? Ennyire rossz a helyzet? Vagy ez azért erős túlzás? Olyat is olvastam, hogy a cigány lakosság már majdnem 40-50% a városban, meg hogy mindenhol megjelentek, és heti szinten rabolnak ki házakat.
Diósgyőr, Vasgyár, Avas, Újgyőri főtér, Tiszai p.u. és Fonoda utca nagyon gáz helyek, de Pereces se kutya.
Örülök neki, hogy ki fogják őket rakni a francba a Számozott utcákról is az Avas után, mert az, amit csinálnak és ahogy viselkednek, anyagilag és társadalmilag tűrhetetlen!
Szeretnénk már végre úgy közlekedni naplemente után, hogy nem kell gyomorideggel szinte rohannom!
Egyébként tőlük függetlenül mondom, hogy minden buszra és villamosra kéne kamera, meg 2 rendőr és 2 ellenőr, rendszeres gyalogos és lovasrendőrös járőrözés minden városrészbe, és sokkal, de sokkal több térfigyelő kamera.
Ja, és aki nem miskolci, az meg ne ugasson már bele abba itt sem, hogy mi legyen a városban! Köszi!
Most már aránylag tűrhető a helyzet,az önkormányzat létrehozta a Rendészet nevű volt légiósokból álló elit rendfenntartó szervet,szerény véleményem szerint bohócok,de a jelenlétük,ami eléggé intenzív,jót tesznek a közbiztonság szempontjából,rengeteg civil nyomozó (van hozzá szemem,könnyen ki lehet szúrni őket),mezőőr,rendőrjárőr,és tegnap láttam kerékpáros köztereseket! :D
Még a végén jó város lesz Miskolc...:D
Az aki nem él itt,ne okoskodjon,hogy így kellene,meg úgy...
A Vologda vr. a belvároshoz tartozik, itt élek közel 25 éve, és elhiheted, hogy az nem putri :)
A Vörösmartynak csak egy bizonyos része gáz, de nem az egész.
A helyzet tényleg ennyire rossz, Kérdező. A lopások, betörések, gyilkosságok mindennapos eseménynek számítanak, sőt, 2010 óta kb. megháromszorozódott a számuk. Az ember tényleg csak akkor megy ki az utcára, ha nagyon muszáj, jó esély van rá hogy hullazsákban viszik haza. Ha akkora lenne a népsűrűség mint Rio vagy Mexikóváros, akkor kb. Miskolc lenne a világ legveszélyesebb helye (százalékos arányok összehasonlítása alapján)
Nem elszeparálni kéne ezeket a retkedékeket hanem irtani ahol érjük.
"akinek nem tetszik valami, az takarodjon ki."
Semmi gond nincs, apám, nye problemá, lassan az utolsó keresőképes illető is kimegy külföldre, és akkor máshol termeli a tőkét, ahol se az állambácsi nem forgatja a ki a zsebeit, se a kisebbségi védenceid nem késelik halálra azért a 60 forintért ami nála van. És akkor lesz egy csomó politikus, egy csomó börtöntöltelék, egy csomó cigány meg egy csomó nyugdíjas, és majd nézhetnek egymásra hogy ki tartsa el a másikat. Még körjátékot is játszhatnak közben: "én kis kertet kerteltem, bazsarózsát ültettem..."
Nincs több szavam, kaptad a mínuszt.
#19 nagyon szimpatikus a hozzászólásod! HATALMAS zöld pacsi!!!
Azt az ostoba taknyot meg be kéne költöztetni az imádott buckalakói közé, mutassa meg, mennyire szereti és védelmezi őket! Akkor is ilyen lelkes legyen ám, ha ötszáz forintért átvágják a torkát, csak hogy nehogy véletlen segget csináljon a szájából...
Én is adtam a hülyegyereknek mínuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!