Miért van ma ekkora zsidómánia Mo-n és a világban?
Szerinted elitélendő, hogy túl sokat beszélnek a népírtásról és megemléleznek róla, éppen most, amikor egyre többen, (még a parlamentben is némelyek) tagadják a megtörténtét is?
"Én azokat
sem ítélem el, akik antiszemiták, amint mondtam,
mindenki abban hisz, amiben akart engem nem
érdekel."
Ne gondold, hogy nekünk a következő nemzedéknek nincs abban felelőségünk, hogy megakadályozzunk egy ugyanilyen uszítást, mint amit a nácik tettek. Mert ugyanazokat a hazugságokat lehet hallani manapság is, mint a 30-as évek Németországában, aminek mi már tudjuk, hogy mi lett a következménye. Bűnösök közt cinkos aki néma. A német népről ki merem jelenteni, hogy tanúsítottak megbánást és bocsánatkérést. Pl. magam voltam szemtanúja annak, hogy M.o-ra a vidéki megemlékezésekre német fiatalok csoportban jöttek bocsánatot kérni a népük hibáiért, míg a helybeliek közül a vonulás közben volt aki cinikusan beszélt, és volt aki kegyeletsértően viselkedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!