Ha lesz 50 000 Ft-os bankjegy, ki legyen rajta?
Figyelt kérdés
Pl. Puskás+ hátoldalán az aranycsapat
vagy: József Attila, Kosztolányi, Babits...
Hajós Alfréd
vagy más. Ki legyen rajta szerintetek?
#50000-es
2014. jún. 13. 17:51
2/16 anonim válasza:
Ha olyan nagy szarba kerülünk és annyira elértéktelenedik a forint, hogy 50.000-es bankjegyet kell nyomtatni, akkor Orbán feje legyen rajta.
3/16 anonim válasza:
Hát focisták semmiképp se legyenek rajta. Híres költőnek örülnék. De ami igazán jó lenne (csak 0 eséllyel fog megvalósulni), az egy magyar tudóst rárakni. Az angol pénzeken megjelent Faraday, Darwin, Stephenson és Newton is, mi meg ezer éve halott királyokat rakunk rá, akiknek a legnagyobb erényük az volt, hogy kiirtottak mindenkit, aki nem akart áttérni a hitükre. Szóval én Szent-Györgyi Albertet raknám a bankjegyre.
De valószínűbb, hogy ha esetleg lesz, akkor valami politikust raknak rá.
4/16 anonim válasza:
A lejobban egy bohócos csoportképnek örülnék az akkor aktuális politikai vezetésről. Orbánt egyedül már elégszer láttam.
5/16 anonim válasza:
Egy tudósnak én is örülnék, de akár Görgey Artúrnak is
7/16 anonim válasza:
A száztagú cigányzenekarból a vajda!
8/16 anonim válasza:
Egyik oldalon A Miniszter Elnök Úr, a másik oldalon a Felcsúti Stadion
9/16 anonim válasza:
Overdose!
Megfelelő szögből fényképezve tökéletesen kifejezné az kormány által elért eredményeket!
10/16 anonim válasza:
Az 1997-es sorozatú Forint bankjegyek tervezésekor alapelv volt, hogy olyan személyek portréit használják, akiknek köze volt a pénzügyhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!