Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hungaristák miért használnak...

A hungaristák miért használnak olyan jelképeket, amikhez semmi közük?

Figyelt kérdés

Itt van pl. az árpádsáv. Az árpádsáv egy kihalt királyi ház jelképe. A mai magyarok nem állnak rokonságban az Árpád házi királyokkal (tisztelet a kivételnek). Egy királyi család jelképét egy olyan ember, aki semmilyen rokonságban nem áll az illető családdal, miért használja?

Aztán itt van a szentkorona. A hungaristák szabadságot akarnak, miközben egy önkényuralmi jelképet éltetnek. Ráadásul a Horthy rendszert is éltetik, holott az se volt egy "szabad" korszak. Na és Hitler? Hitler mióta számít magyarnak? A "nagy" magyarok egy német diktátort éltetnek, aki elnyomás alatt tartotta Magyarországot, és több százezer magyar katonát küldött halálba. És itt van még a kereszténység. A kereszténységet kb. 1000 évvel a "feltalálása" után vette fel a nép, de mégis úgy érzik hogy ez az igaz vallása a magyaroknak. Faji felsőbbrendűség? Ilyen nincs! A magyarok nem különbek más népektől. És még csak nem is tiszta vérűek. A mai magyarok, miben hasonlítanának bevándorló, sárga bőrű, ferde szemű őseikre? Ráadásul a mai magyarok már annyira keverékek hogy szinte bármelyik népcsoporttal rokonságban állhatnak (zsidó, török, orosz, német, arab, stb.).

2010. jan. 1. 17:58
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
19:28 Nem, nem valósult meg a kommunizmus, mint azt te is mondtad: nem volt egyenlőség. A sztálinizmus, még csak köszönőviszonyban sincs a marxista kommunizmussal. Csak egyesek összekeverik a kettőt.
2010. jan. 1. 19:37
 22/31 A kérdező kommentje:

Kedves "húzzál vissza izraelbe, ahonnan jöttél:D"!

Mint azt mondtam, ugyanannyira vagyok magyar mint te, vagy bármelyik másik magyar. És mint mondtam ateista vagyok.

18:38 -Igazad van, abban, hogy a magyar nép tettekben jóval mások fölött áll.

2010. jan. 1. 19:45
 23/31 anonim ***** válasza:
41%
Árpád nem volt ferde szemű sárga te balfsz!Sajnos az ilyen emberek miatt tartunk itt ahol vagyunk!Kitartás Testvérek!
2010. jan. 1. 19:54
 24/31 A kérdező kommentje:

19:54

De nem is volt magas, szőke, kék szemű. :D

Ha a magyar nép eredetét nézzük megoszlanak a vélemények.

Egyesek szerint (leginkább) a mongolokkal, mások szerint (leginkább) a kazahokkal állunk rokonságban. Szerintem meg (leginkább) mindegy.

2010. jan. 1. 20:14
 25/31 anonim ***** válasza:
Kérdező! Akkor többek között csak az lehet szted igaz Magyar, aki tengrista??? :O :o
2010. jan. 1. 22:26
 26/31 anonim ***** válasza:
56%

Az ilyen antimagyar f*szfejek miatt vagyunk ott ahol vagyunk...

Kitartás!

2010. jan. 1. 22:29
 27/31 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, te nagyon tudatlan vagy!

Megnyugtatlan, "tiszta vérű embert" manapság nagyon nehéhéz találni, nemcsak magyart, hanem franciát, németet stb. Az amerikaiakról ne is beszéljünk. Kik az amerikaiak? Olyan emberek, akiknek az ősei amerikaiak voltak. És mégis mekkora nemzeti identitásuk van! Vagy melyik a jobb francia? A Francia Riviérán lakó mediterrán típus, a néger vagy az északi részen lakó szőke fehér bőrű kék szemű illető? Mégis büszkék arra, hogy franciák, és büszkék a törénelmükre!

Lehet, hogy van bennem török, szláv, ruszin, horvát, zsidó, cigány és ki tudja még milyen vér. De Magyarországon élek, én magyarnak érzem magam! És bocs, de ehhez minden létjogosultságom megvan, sőt ez a normális. Én magyar vagyok és büszke vagyok az államalapítóra és a leszármazottaira, és a jelképükre az Árpádsávos zászlóra! Tudod miért? Mert úgy érzem, hogy az az enyém is!

Önkényuralmi jelkép a Szent Korona???? Te hülye vagy? A horogkereszt meg a vörös csillag az önkényuralmi jelkép kisfiam, de a Szent Korona az ország jelképe! Tudod mit szoktak mondani Magyarországra? Azt, hogy a Szent Korona országa!

A hitleres elméleteddel nagyon mellélőttél, ugyanis őt nem a hungaristák éltetik....

Én a helyedben azért szégyellném magad.

2010. jan. 2. 00:26
 28/31 anonim ***** válasza:
68%
Az előbb azt akartam írni, hogy az amerikaiak ősei európaiak voltak. Bocsi.
2010. jan. 2. 00:30
 29/31 anonim ***** válasza:
75%

Ennyi hülyeséget összehordani kedves kérdező:

1.Szent Korona nem önkényuralmi.Az egy magyar nemzeti jelkép.

".Nem éltetik a zsidómentő Horthy-t.

3.Hitlert a (neo)nácik éltetik.

4.A kereszténységet akkor kötelező volt felvennünk, különben kiirtottak volna minket.Az igaz vallása a magyaroknak az ősvallás.Tudod sámánok, turul, táltosok stb.

5."A magyarok nem különbek más népektől"

Ezzel vitatkoznék.Majd később.

6."És még csak nem is tiszta vérűek"

Ma már nem létezik tisztavérű nép, értsétek már meg.A népvándorlások,háborúk stb. összekeverte a nemzeteket.

6."mai magyarok már annyira keverékek "

Nemcsak, mi hanem majd' az összes többi.Láttál te már egy átlagos angol nőt?

2010. jan. 2. 03:32
 30/31 anonim ***** válasza:
75%

Hát Marxról csak annyit, hogy nagyapja a korszak egyik leggonoszabb zsidaja volt.

[link]

Nézz utána ennek a komcsinak mielőtt isteníteni kezdenéd. Valóban, nem valósult meg a kommunizmus, mert soha nem is valósulhat meg, illetve a megvalósítása komoly szenvedésekkel, áldozatokkal járna. Ezt Kádárék a gulágság megsemmisítésével próbálták elérni.

Ja és nézd meg, a komcsik milyen nemzetiségűek voltak... Nagy részük héber.

Értem én, nem zsidó vagy te, hanem valamiféle szadesz-komcsi ideológiákból táplálkozol. A Földön soha senki nem lesz egyenlő. Én azt mondom, mindenki a tetteivel egyenlő mértékű elismertséget, jólétet élvezzen.

A Jobbik ideológiáit könnyebb megvalósítani, mint a te fene nagy egyenlőségedet. Ajánlom, egyszer menj el egy ilyen lakossági fórumra, gyűlésre, ott többet is megtudhatsz ezekről a dolgokról, ahelyett, hogy ilyen hülyeségeket kérdezel.

Szebb jövőt!

2010. jan. 3. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!