Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tettetek volna ha egy...

Mit tettetek volna ha egy buszon ültok és valaki elkezd zsidózni valakire?

Figyelt kérdés

Ha egy buszon ülsz és valaki elkezd egy embernek olyan kommenteket mondani mint "büdös zsido ne érezd magadat annyira otthon, Menyhárt haza Izraelbe te dög" vagy "kar hogy hitler nem fejezte be a dolgát" vagy "ti piszkos zsidok mindig össze akarjátok rontani es piszkositani az országot" vagy "Heil hitler".....

Hogy reagalnatok?

2014. jún. 6. 00:58
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"Észrevettem hogy az ugyanolyan rossz mint az antiszemitizmus"

Mondhatni: megvilágosodtál, kérdező.

Igen, teljesen egy ringben vannak, és hadonásznak egymás ellen. Előítélet előítélet ellee és mindez abszolút nem a jelenben. És elveszi az élet szépségét, értelmét, mert a szépség a jelenléttel kapcsolatos: ha látom, "amint van" minden hátsógondolat, előítélet nélkül. Itt és most. Csak akkor tudom megismerni és kifejezni is.

Pax!

2014. jún. 8. 14:25
 32/33 A kérdező kommentje:
Csak egy különbség van. Nekem volt rosz
2014. jún. 16. 13:35
 33/33 A kérdező kommentje:
Nem barátságos találkozó/élmény magyarokkal. Az antiszemiták meg soha nem láttak, találkoztak zsidókkal, de megis ugyanaz.
2014. jún. 16. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!