Mit szóltok a pösti kölyökhöz, aki kivágta a 70éves öregasszonyt tegnapelőtt a villamosmegállóban a kocsi elé?
Akkor csak erre válaszolj:
"ha futás közben kilép valaki elém és fellököm mert már nem tudok megállni akkor az mindenképpen direkt csináltam?"
"Akkor csak erre válaszolj:
"ha futás közben kilép valaki elém és fellököm mert már nem tudok megállni akkor az mindenképpen direkt csináltam?""
Igen, természetesen, hiszen valamilyen célt el akartam érni azzal, hogy taszítottam rajta egyet. Ez innentől ki is zárja a véletlenséget (ami nem azonos a gondatlansággal, erre figyeljünk!)
Magyarországon rend van!
Hajrá Orbán Viktor! CSAK A FIDESZ!!!!!!
ma 15:53
XD
Melyik pizsidben álmodtad?
ma 16:59
Ez valami jobbikos lesz, akinek nem tetszik, hogy a pártja olyan agyhalottakkal van tele akik minden jobbikos kérdés alá leírják: "CSAKAJOBBIIIIKKK!"
Nem vagyok jobbikos!!! Orbán Viktor Magyarország megváltója talpra állította az országot.
HAJRÁ ORBÁN VIKTOR!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!