Magyarorszagon miert van ekkora rasszizmus?
Igazából nincs nagyobb, mint máshol.
Egyes nyugati országokban is ugyanekkora, csak ott konszolidáltabbak az emberek, nem mondják ki ilyen nyíltan.Magyarországon meg kimondják, ezért tűnik nagyobbnak.
"Luxemburgban elek. Meg olvastam hogy voltak ciganygyilkossagok is!"
Akkor ott kellene osztanod az észt nem gondolod?
Bár nyilvánvaló, hogy trollkérdés. :D
" kuruc és a hasonló oldalak szabadon tombolhatnak, "nemzeti" kormányunk nem blokkolja őket, pedig a más rasszok ugyanúgy a magyar nemzet részei, mint a fehér emberek!"
Annyi ész nincs, hogy a problémák megoldásán kellene agyalnotok annyit, hogy semmiféle "igény" ne legyen az ilyesmikre, aztán maguktól lehúznák a rolót?
Persze, hogy az nincs.
"Azért van "igény" ilyesmikre, mert már óvodától kezdve egymás szeretetére, elfogadására kellene tanítani a gyerekeket, mint Németországban, ehelyett az van, hogy otthon a szülők cigányoznak, zsidóznak ezerrel, iskolában a tanár szétnéz, és ha épp nem lát az osztályteremben barnabőrű gyereket, akkor ő is cigányozik egy ízeset."
Szerintem senkit nem érdekel mi van germánisztánban, hagyd is a hülyeségedet, mert csak kiröhögteted magadat.
Itt amúgy is a nehezebb megélhetési helyzetben senkit nem fog érdekelni az "elfogadásra, szeretetre nevelés".
És "igény" a romló, vagy fogalmazzunk úgy a nem kecsegtető közbiztonság, jövőkép, gyenge gazdaság, satöbbi miatt van ezekre perpillanat.
Na ezekre rukkoljatok elő a megoldásokkal!
Hát nem is tudom, melyik országban nyerte az EP választásokat egy szélsőjobboldali párt.....
Ja igen az ultraliberálisnak tartott Franciaországban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!