Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértettek a reklámadóval?

Egyetértettek a reklámadóval?

Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 23:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

*

"Sajnálom hogy a csatornák nem..."

2014. jún. 3. 14:07
 22/29 anonim ***** válasza:

"Ezek a műsorok nem fognak megszűnni. Ezt csak azért állítják, hogy a közvéleményt az RTL A TV2 és még jó pár hasonló csatorna a média adó ellen hangolják."

Szerintem fordítva ülsz a lovon XD. A csatornák hangolják az embert a kormány ellen.

2014. jún. 3. 14:10
 23/29 anonim ***** válasza:

jaaaa bocs rosszul félre olvastam/értettem

ugyan azt mondjuk.

2014. jún. 3. 14:11
 24/29 anonim ***** válasza:

""Ezek a műsorok nem fognak megszűnni. Ezt csak azért állítják, hogy a közvéleményt az RTL A TV2 és még jó pár hasonló csatorna a média adó ellen hangolják."

Szerintem fordítva ülsz a lovon XD. A csatornák hangolják az embert a kormány ellen."

Nem fognak hozzányúlni az aranytojást tojó tyúkhoz

2014. jún. 3. 14:52
 25/29 B.Ági ***** válasza:
28%
Az lenne jó, ha az RTL, a TV2, az ATV tényleg tönkremenne és kikotródnának az országból és nem hülyítenék tovább itt az embereket. De biztos vagyok benne, hogy nincs olyan szerencsénk, lásd a külföldi anyaintézetű bankok nyavajgásait.Az ő elkotródásukból sem lett semmi, sőt nagyobb hasznot könyvelhettek el mint eddig.Majd hülyék lesznek innen elmenni még van kit és hogyan szipolyozni.
2014. jún. 9. 14:42
 26/29 B.Ági ***** válasza:
25%
A külföldi tulajdonu újságok is tönkremehetnének és elkotródhatnának innen.
2014. jún. 9. 15:05
 27/29 anonim ***** válasza:
komolyan gondolod hogy az m1 duna szinvonalasabb?
2014. jún. 9. 22:39
 28/29 B.Ági ***** válasza:

Sajnos a "közszolgálatiak" sem színvonalasabbak, de azok talán kevésbé kábítanak és azok nincsenek tele az egyre gyakoribb hülye reklámokkal.

Azok legalább nem a külföldi tulajdonosok szócsövei és nem a külföldieknek hoznak hasznot. Mert hasznot hoznak nekik az tény. Számolj utánal hogy az utóbbi időben hány olyan csatora indult be, amely külföldi tulajdonú és ha ezek nem hoznának hasznot, akkor nem szaporodnának ilyen mértékben.

Én már régóta csupán a "természeti" és sportcsatornákat nézem.

2014. jún. 10. 07:22
 29/29 anonim ***** válasza:
sztem az m1 már úgy egy éve színvonalba veri az rtl/tv2-őt
2014. jún. 10. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!