Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem próbálják megállítan...

Miért nem próbálják megállítani az orvosok elvándorlását? Mi lessz a magyar betegekkel?

Figyelt kérdés
Én a közelmúltban tapasztaltam meg saját bőrömön az orvosok elvándorlásának negatív hatását.15-éve járt ki hozzánk Debrecenből,egy környékbeli településre egy nagyon kiváló,nagy tudással rendelkező,lelkiismeretes fül-orr-gégész szekorvos,aki úgy döntött,ő is megpróbálja külföldön kamatoztatni tudását 8x annyi pénzért és sajnos nagyon sok ilyenről lehet hallani az országban.
2014. máj. 28. 00:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
A fizetés emelése még édeskevés. Normális munkakörülmények és korrekt munkaidő kellene mellé. Hiába kap valaki nettó 300 ezret, ha külföldön minimum a dupláját keresi és kevesebbet kell dolgoznia.
2014. máj. 28. 02:19
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak pénzzel lehet megállítani. Parancsszóval nem.
2014. máj. 28. 09:03
 13/26 anonim ***** válasza:
73%

"2-es nem írta, hogy fizetések tök jók, aki szeret idegen országokban segget nyalni meg mosogatni, annak egészségére, az ilyen pénzéhes idióták tették tönkre az Európai Uniót, mint te vagy 3-as, miattatok szavaztak most be ennyi szélsőséges EU-ellenes politikust az EP-be és miattatok utálják az Kelet-Európaiakat nyugaton."

Szóval az gáz ha a magyar orvosok milliókért kimennek dolgozni, holott Mo-on kereshetnének 200 ezret. Az igen... :D

2014. máj. 28. 10:53
 14/26 anonim ***** válasza:
22%
Külföldi seggnyalók.
2014. máj. 28. 11:13
 15/26 anonim ***** válasza:
56%
a 8-as jól leírta, mi a baj az igazsággal? én is voltam olyan helyen, ahol azt hittem kb rám omlik a fal, és mintha valami pincében lettünk volna, egy kész horror volt. na a személyzetről már ne is beszéljünk, de engem mindig is érdekelt h a magyar eü-be célzottan válogatják ki a legfogyatékosabbakat avagy ez a természetes szelekció eredménye? Néha ülök a folyosón, elnézegetem a rohangáló-sétálgató személyzetet, és bizony komoly kétségek merülnek fel bennem.
2014. máj. 28. 11:32
 16/26 anonim ***** válasza:
Talán nekünk embereknek kellene az egészségügy és az oktatás mögé állni?! Keményen kellene bírálni a stadionépítést és a képviselők magas fizetését, ellenben követelnünk kell, hogy a képviselők több száz ezres és milliós fizetése helyett az orvosok kapjanak fizetésemelést. Egészségügyi és oktatási büdzsé megcsapolása helyett azoknak növelését kellene követleni, mert azok adják egy ország alapját és jövőjét, de amíg az emberek nem érnek el idáig ésszel és a rezsicsökkentésért csápolnak és megmagyarázzák a megmagyarázhatatlant (stadionépítés és mutyik) addig ba...
2014. máj. 28. 11:36
 17/26 Őszödi Ferenc ***** válasza:

Pár év múlva ketté fog szakadni az egészségügy. Lesznek költséges magánkórházak színvonalas ellátással, magánorvosok, magánbiztosítók, akiket egy szűkebb réteg eltart; ők jól fognak keresni.

Lesz egy nagyon minimális, úgy-ahogy ingyenes alapszintű egészségügyi ellátás, ZS-kategóriás orvosokkal, akik sehová máshová nem kellenek, hónapokig tartó várólistákkal, és magas mortalitással. Ez jut majd a többségnek.

A jövő elkezdődött.

2014. máj. 28. 11:41
 18/26 anonim ***** válasza:

Egyébként ez magyar betegség. Nem csak pénz kérdése.

Voltam én 2x is már magánklinikán, műtöttek, na és lényeg a lényeg h el is mondták + a falon több helyen is kint volt a tábla, hogy tilos az orvosoknak pénzt adni, mivel igen keményen kiszámláznak minden egyes injekciót, stb, na ehhez képest sztetek mi ment?

Kifizette az ember a több százezret a műtétért + szobáért, ezen kívül ugyanúgy elvárta a doki, hogy tömd a zsebét, és szándékosan késő este mindenkinél körbejárt, aztán szépen tejeltek neki. Pedig na ott nem 300 ezret kapott havi fizetésnek ... Úgyh sztem ha az 5-szöröse lenne a pénze a jelenlegi eü-ben is a dokiknak, ezeknek akkor se elég semmi. Szal érdekes egy fajta a magyar orvos, ez tény.

2014. máj. 28. 11:50
 19/26 anonim ***** válasza:
Őszödi Ferenc : csak, ha hagyjuk.
2014. máj. 28. 13:40
 20/26 anonim ***** válasza:

tök jó h lenullázzátok a realitást.

ez szintén érdekes ...

2014. máj. 28. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!