Miért nem próbálják megállítani az orvosok elvándorlását? Mi lessz a magyar betegekkel?
"2-es nem írta, hogy fizetések tök jók, aki szeret idegen országokban segget nyalni meg mosogatni, annak egészségére, az ilyen pénzéhes idióták tették tönkre az Európai Uniót, mint te vagy 3-as, miattatok szavaztak most be ennyi szélsőséges EU-ellenes politikust az EP-be és miattatok utálják az Kelet-Európaiakat nyugaton."
Szóval az gáz ha a magyar orvosok milliókért kimennek dolgozni, holott Mo-on kereshetnének 200 ezret. Az igen... :D
Pár év múlva ketté fog szakadni az egészségügy. Lesznek költséges magánkórházak színvonalas ellátással, magánorvosok, magánbiztosítók, akiket egy szűkebb réteg eltart; ők jól fognak keresni.
Lesz egy nagyon minimális, úgy-ahogy ingyenes alapszintű egészségügyi ellátás, ZS-kategóriás orvosokkal, akik sehová máshová nem kellenek, hónapokig tartó várólistákkal, és magas mortalitással. Ez jut majd a többségnek.
A jövő elkezdődött.
Egyébként ez magyar betegség. Nem csak pénz kérdése.
Voltam én 2x is már magánklinikán, műtöttek, na és lényeg a lényeg h el is mondták + a falon több helyen is kint volt a tábla, hogy tilos az orvosoknak pénzt adni, mivel igen keményen kiszámláznak minden egyes injekciót, stb, na ehhez képest sztetek mi ment?
Kifizette az ember a több százezret a műtétért + szobáért, ezen kívül ugyanúgy elvárta a doki, hogy tömd a zsebét, és szándékosan késő este mindenkinél körbejárt, aztán szépen tejeltek neki. Pedig na ott nem 300 ezret kapott havi fizetésnek ... Úgyh sztem ha az 5-szöröse lenne a pénze a jelenlegi eü-ben is a dokiknak, ezeknek akkor se elég semmi. Szal érdekes egy fajta a magyar orvos, ez tény.
tök jó h lenullázzátok a realitást.
ez szintén érdekes ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!