Miért nem próbálják megállítani az orvosok elvándorlását? Mi lessz a magyar betegekkel?
A magyar egészségügy régóta olyan, hogy kiszelektálja az orvosokat. Aki jó szakember, normális az vagy magán klinikákon rendel vagy külföldön milliókért.
Az alja, aki vagy nem jó orvos, vagy emberileg nulla vagy csak egy utolsó alkoholista az meg marad az állami rendszerben.
2-es szerint fizetések tök jók, én igencsak több pénzért mosogatok nyugaton. Nulla felelősség, nulla stressz...
De ez kb. minden értelmiségire igaz, vagy van egy papírja nulla tudással és Magyarországon marad, oda jó lesz, vagy jó szakember és nyugaton szintén egy zsák pénzért dolgozik.
csodálod? hát mindent meg is adunk, hogy legyen alapjuk az utálatra ...
egyébként ez nem csak orvos-jelenség, igaz az egész értelmiségre. a jók szépen kimennek, az alja pedig marad. tenni meg nem tudnak ellene, ez nem úgy van h holnaptól nálunk is 3 millás fizetést kapnak és megoldva a kérdés.
Mert mégis hogyan, mivel? A vasfüggöny ideje már lejárt, de ha megpróbálnák se mennének semmire, az orvosok úgyis elszökdösnének innen.
Azért mennek el az orvosok, mert szaréhugyé' kellene ötszázmillió beteget ellátniuk, mindezt úgy, hogy a kormány lelkesen zárja be a kórházakat egymás után (de stadion Felcsútra, az perszehogykell!!!). A kormány népességpolitikája: hadd dögöljön meg a sok selejt, aki már nem tud szavazni...
Jelenleg az a tényálladék hogy aki tud, az maszek orvoshoz megy,aki meg nem, azt betolják egy kórterembe megmurdelni.
És ne feledjük: Magyarország jobban teljesít!!!
Tavaly voltam egy magyar kórházban, szerencsére csak egy éjszakát feküdtem bent.
Horror volt, lerohadva minden, ismerős közölte, hogy ne panaszkodjak, ez most volt felújítva! Kaja borzalmas, személyzet nem foglalkozik veled, vagyis úgy, mintha minimum gyilkos lennél.
Koszos, undorító volt az egész.
Senki nem akar ilyen helyen dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!